A fost nebunie pe străzile din S.U.A : Eagles a câştigat pentru prima oară în istorie Super Bowl

Publicat: 05/02/2018 | 10:48

Pentru prima dată în istorie, Philadelphia Eagles a câştigat Super Bowl-ul, după 41-33 contra campionilor en-titre New England Patriots. Imediat succesul favoriţilor în partida disputată la Minneapolis, fanii „vulturilor” ieşit să sărbătorească pe străzile din Philadelphia.

Echipa Philadelphia Eagles a oferit una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii profesioniste de fotbal american. Aceasta a învins cu scorul de 41-33 formaţia New England Patriots, deţinătoarea trofeului, duminică seara la Minneapolis, în ediţia 2018 a Super Bowl-ului, marea finală a NFL, la care au asistat 73.000 de spectatori. 

După victoria echipei Eagles, pe străzile din Philadelphia s-a dezlănţuit haosul. Aproximativ 8/000 de oameni au ieşit pe străzi, unde au fost întâmpinaţi de poliţie, potrivit stirileprotv.ro.

Forţele de ordine, echipate cu căşti şi armuri, s-au declarat neputincioase în faţa miilor de oameni care au provocat haos pe străzi. Circulaţia a fost oprită, felinarele de pe străzi au fost doborâte, iar oamenii au invadat magazinele.

 

Citește și...