A fost sau nu adoptată Maia, fiica lui Teo Trandafir? Prezentatoarea de la Kanal D a spus adevărul

Autor: Daria Popa
Publicat: 13/05/2020 | 08:55
A fost sau nu adoptată Maia, fiica lui Teo Trandafir? Prezentatoarea de la Kanal D a spus adevărul

Toată lumea știe despre Teo Trandafir că este o femeie de succes, dar una dintre cele mai mari drame ale vieții sale s-a legat de faptul că nu a putut devenit mamă. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Kanal D a adoptat-o pe Maia încă de când aceasta era micuță, iar cele două au devenit de nedespărțit. 

Cea mai mare durere a vieții sale a fost aceea că nu poate să facă un copil – este lucrul pe care toată lumea îl cunoaște despre Teo Trandafir, căci vedeta Kanal D a avut puterea să-și asume în repetate rânduri atât lucrurile bune din viață, cât și pe cele mai puțin bune.

VEZI ȘI – CE MESERIE A AVUT TEO TRANDAFIR ÎNAINTE SĂ FIE VEDETĂ TV. DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE: „M-AM ÎNTORS LA TONETĂ…”

Pentru că nu a putut deveni mamă în mod natural, Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, iar de atunci, cele două sunt de nedespărțit. Deși i-a spus de multe ori fiicei sale că a fost adoptată, Teo Trandafir simte că aceasta a fost dintotdeauna copilul său biologic și o iubește extrem de mult. Mai mult, vedeta s-a străduit mereu să o facă pe Maia o femeie puternică și i-a insuflat demnitatea de a ajunge singură pe picioarele ei.

Este sau nu adoptată fiica lui Teo Trandafir?

La un moment dat, Teo a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Prezentatoarea a menționat că Maia, de fapt, nu a fost adoptată, ci a fost doar foarte mulți ani așteptată, dovada că vedeta o consideră ca pe propriul său copil biologic pe fiica ei.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a spus Teo, la un moment dat.

NU RATA – CINE ESTE, DE FAPT, MAMA LUI TEO TRANDAFIR ȘI CE RELAȚIE AU CELE DOUĂ FEMEI

Maia a devenit acum o adolescentă în toată regula și se vede că a avut de la cine să învețe aceste lucruri, căci Teo Trandafir i-a stat mereu alături și i-a fost aproape atunci când a trebuit să ia decizii. Deși acum ceva timp Maia își dorea o carieră în televiziune, la fel ca mama ei, lucrurile s-au schimbat.

Potrivit huff.ro, fiica lui Teo Trandafir s-a convins de faptul că este foarte grea viața în televiziune, așa că a renunțat la acest vis.

Citește și...