A fost sau nu ucisă la doar 37 de ani contabila-șefă de la BLUE AIR?!

Autor: I.D.
Publicat: 26/05/2019 | 22:43

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cere oficial Parchetului General să deschidă un dosar de moarte suspectă!  (Avantajele oferite de un studio de videochat) A fost sau nu ucisă, la doar 37 de ani, Simona Valentina Brînză, contabila-șefă de la BLUE AIR?! Reporterii D.A.S. au descoperit coincidențe terifiante între dispariția subită a femeii și fraudele pe care le sesizase cu puțin timp înainte de a-și găsi inexplicabil sfârșitul. Astăzi publicăm doar prima parte dintr-un serial zguduitor. Atenție, urmează dezvăluiri în exclusivitate națională!

Simona Valentina Brînză s-a născut pe 10 august 1978. În 2007, s-a angajat la Blue Air. Grație aptitudinilor de care a dat dovadă, a ajuns până în funcția de contabil-șef. Știa absolut tot ce mișcă în respectiva companie aeriană. Colegii o descriu ca o persoană strictă, care nu încălca niciodată legea. Lucra doar cu actele pe masă, nu era dispusă să facă niciun compromis. Respecta, practic, legea, la milimetru! Motiv pentru care era respectată de subalterni. (Cel mai bine platit job din București)

(VEZI AICI: DEBANDADA BLUE AIR. CUM SUNT UMILIȚI PASAGERII PE ZBORURILE LOW-COST)

Simona Brînză, ucisă de un atac cerebral

Pe 7 august 2015, Simona Valentina Brînză s-a stins din viață subit! Se întorsese din vacanță și urma să revină la serviciu. Conducea mașina personală când a făcut, la doar 37 de ani, atac cerebral! Nu a mai avut nicio șansă! A murit pe loc, lăsând în urmă multă durere, dar și semne de întrebare. Suprinzător, nimeni nu a anchetat moartea ei! Înainte de deces, femeia a sesizat mai multe fraude care au avut loc în cadrul companiei Blue Air. Era dispusă să-i pună la pământ pe infractori!

Terorizată de șefi

Și-a găsit, din păcate, inexplicabil sfârșitul. A fost sau nu ucisă femeia de 37 de ani?! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă amănunte terifiante. În urma cărora Parchetul General ar trebui să deschidă, fără nicio exagerare, un dosar de moarte suspectă. Deci, să începem! Colegii contabilei-șefe susțin că femeia, în ultimele luni de viață, ar fi fost, pur și simplu, terorizată de șefi! Aceștia din urmă ar fi fost speriați de faptul că Simona Valentina Brînză va scoate la iveală toate ilegalitățile pe care ei le-ar fi făcut de-a lungul timpului.

Până să-și găsească sfârșitul, Simona Valentina Brînză apucase, conform unor surse autorizate, să trimită mai multe acte lui Răzvan Rizea, directorul de atunci al Blue Air. Pe care acesta le-ar fi pus la dispoziția organelor de anchetă. La mijloc era vorba despre vânzarea unor bunuri de multe milioane de euro aflate sub sechestrul ANAF, plus bunuri pe care noua companie, în fruntea căreia se instalase, deja, Gheorghe Răcaru, le luase de la Blue Air, companie înființată, inițial, de milionarul Nelu Iordache.

(VEZI ȘI: INCIDENT PE AEROPORTUL OTOPENI! AVION BLUE AIR ÎNTORS DUPĂ CE A LOVIT CU COADA PISTA)

Iubitul a dispărut după moartea ei!

Surse DAS, categoria A, certificate astfel de Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că Simona Brînză ar fi fost supusă la o presiune imensă de către șefi. Asta din cauza faptului că femeia știa absolut tot și ar fi fost la curent cu anumite fraude comise în interiorul companiei. Ar fi fost marginalizată, mutată peste tot. Practic, forțată să renunțe la demersurile pe care le începuse. La mijlocul erau bunuri în valoare de aproximativ opt milioane de euro, transferate cu titlu gratuit către o firmă înființată peste noapte.

După moartea Simonei Brînză, toate documentele și contractele au fost distruse! De asemenea, calculatorul ei ar fi fost deschis prin ordonanță președințială. În PC ar mai fi rămas doar ce au vrut șefii companiei aeriene.

Pe 7 august 2015, contabila-șefă de la Blue Air a făcut atac cerebral și a murit pe loc! Foștii ei colegi se întreabă și acum dacă nu cumva presiunile la care a fost supusă i-au adus sfârșitul. Tocmai din acest motiv, cerem oficial Parchetului General să deschidă un dosar de moarte suspectă.

(CITEȘTE ȘI: UN AVION BLUE AIR BUCUREŞTI A ATERIZAT DE URGENŢĂ LA BUDAPESTA)

Simona Valentina Brînză nu mai avea părinți, frați sau surori la momentul decesului. A fost înmormântată de un unchi îndepărtat. Ulterior, iubitul ei, alături de care locuia într-o garsonieră din Capitală, a dispărut! Nu a mai dat niciun semn de viață. “Mi-e frică să apar!”, ar fi spus bărbatul, întrebat de colegii contabilei de ce nu ia atitudine cu privire la moartea partenerei lui.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să revină în zilele următoare cu alte dezvăluiri șocante!

Acționariat-fantomă în spatele companiei Blue Air

Presa a relatat, de-a lungul timpului, despre ”modul ostil de preluare a Blue Air” (Detalii AICI). Mai interesant este însă cine sunt, în mod oficial, în acest moment, acționarii celui mai mare operator aerian privat din România.

Rada Teodor Cristian, fost pilot la Blue Air, este acum acționar majoritar al companiei, potrivit boardingpass.ro. Acesta deține 99,9% din acțiuni (899 la număr) iar actualul director general, Marius Puiu, deține restul de 0,1% . De remarcat că Teodor Cristian Rada a achiziționat inițial 33% din acțiunile Blue Air, cu 9,9 milioane de euro, în condițiile în care el nu avea venituri în trecut.

Acționariatul companiei Blue Air Aviation SA era împărțit până de curând între Marius Puiu, Teodor Cristian Rada, Tudor Constantinescu și Luciana Păunescu.

Unul dintre acţionarii companiei, Marius Puiu, mai deţine firma Ravenclaw Consult. Despre această companie a sa, de consultanţă, se ştie că are 14 angajaţi, încă de la înfiinţare, din 2004, fiind mereu pe pierderi şi doar în 2017 a înregistrat un profit de 3,13 milioane lei. Puiu este cetăţean austriac din anul 2001, iar din 2016 a devenit şi consul onorific al Austriei la Constanţa. Zvonuri din mediul de afaceri vorbesc și despre posibile apropieri de serviciul de spionaj extern al României!

(VEZI AICI: Ce afaceri aveau acționarii Blue Air înainte de a prinde aripi)

Marius Puiu susținea în 2017, referindu-se la preluarea companiei de la omul de afaceri Nelu Iordache, că ”a fost o decizie care a trebuit luată foarte repede, în mai puțin de 24 de ore”.

Marian Vanghelie a vorbit în trecut despre “orchestrarea arestării lui Iordache pentru a-i lua Blue Air-ul”.

Întreaga poveste a fost relatată de jurnaliștii de la Național: ”…în data de 6 aprilie 2013, la patru luni de la arestarea preventivă a patronului Blue Air, Gheorghe Răcaru – fost director general al Tarom, pe atunci acționar minoritar al Blue Air, convoca pe neașteptate Adunarea Generală a Asociaților, scopul acelei adunări fiind chipurile suspendarea lui Nelu Iordache din funcția de administrator, motivul declarat fiind «imposibilitatea desfășurării activităților societății datorită stării de arest a administratorului».

Scopul nedeclarat, dar dovedit ulterior de acțiunile întreprinse de Răcaru, dar și prin decizia instanței de anulare a acelei suspendări netemeinice, a fost acela al desemnării unui Consiliu de Administrație compus din: Ionașcu Adrian, Vizental Rudolf, Philips Elen, adică persoane care puteau și doreau să participe la planul pus la cale de Răcaru Gheorghe, respectiv vânzarea de îndată a prosperei afaceri Blue Air către societatea înființată de o colaboratoare a sa mai veche și extrem de apropiată – Luciana Păunescu -, împreună cu alți trei asociați aflați tot în sfera de influență socio-profesională a lui Răcaru (foști piloți la Tarom, unde Răcaru a tăiat și a «spânzurat» ani la rând)”, se arată în articol.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...