A încasat o sumă uriașă! Ce bolid și-a cumpărat tatăl lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi

Publicat: 12/12/2018 | 14:40

Luna septembrie a anului 2013 a fost o lună cumplită pentru familia lui Ionuț Anghel. Băiețelul a fost suprins de niște maidanezi pe un teren din apropierea Parcului Tei și a fost omorât. Ionuț Anghel avea doar 4 ani. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Viața familiei sale nu a mai fost niciodată la fel. Drama a făcut ca fiecare zi să fie una de coșmar, iar amintirea zâmbetului nevinovat al micuțului nu a dispărut niciodată.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Au fost ani de procese. Până la urmă, cei vinovați, indirect, de moartea lui Ionuț, au fost obligați să plătească despăgubiri. Proprietarul terenului respectiv și ADP sector 2 au plătit familiei Anghel 2, 4 milioane de euro.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț, circulă într-un bolid de lux

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț, a decis să-și cumpere o mașină și nu s-a uitat la bani. El a fost fotografiat, la un moment dat, iar ceea ce emoționează este numărul mașinii. La numărul de înmatriculare se află trecut ”YON”. Cu siguranță, cele trei litere provin de la numele micuțului Ionuț, cel care a avut parte de o moarte înfiorătoare.

Ionuț Anghel a murit în 2013, la doar 4 ani, după ce a fost sfâșiat de maidanezi

Se duc în fiecare zi la mormântul lui Ionuț

Părinţii lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini în 2013, au primit despăgubiri de la proprietarii terenului unde s-a întâmplat tragedia, dar acest lucru nu le-a anulat durerea. Ei încearcă din răspuiteri să-i ofere toată dragostea şi atenţia fratelui lui Ionuţ, însă golul lăsat de moartea băieţelului este imposibil de umplut.
În fiecare zi, la ora patru, familia micuţului ucis de câini în 2013 este în acelaşi loc. Mama, tata şi fratele lui Ionuţ se duc la cimitir, la mormântul băieţelului lor şi se reculeg. Mama varsă lacrimi de durere, iar tatăl este dărâmat de pierderea pe care a suferit-o în urmă cu patru ani. Angajaţii cimitirului Sfânta Vineri îi cunosc şi spun că sunt nişte oameni buni, care din când în când fac mici gesturi caritabile pentru sărmanii care merg la pomeni. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

De asemenea, aceştia mai povestesc că părinţii lui Ionuţ îi aranjează migălos locul de veci. Vor ca mormântul să semene cu personalitatea primului lor fiu. Să fie vesel, colorat şi dinamic. Rotiţa care se învârte în permanenţă lângă cruce simbolizează energia copilului, iar florile, prospeţimea lui.

„Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti.  Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar. Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor… Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii. Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva”, a spus un agent de pază, potrivit stirilekanald.ro.

 

Citește și...