A început scandalul! Andreea Bălan, atac fără precedent la Misty: „Nu mai fi geloasă! Taci și rămâi în anonimat”

Autor: Daria Popa
Publicat: 12/05/2020 | 10:06
A început scandalul! Andreea Bălan, atac fără precedent la Misty: „Nu mai fi geloasă! Taci și rămâi în anonimat”

După ce Andreea Bălan a anunțat divorțul de George Burcea, mulți dintre fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva aceasta se va reîntoarce la fostul iubit, Keo. Mai mult, în ultima perioadă, Andreea Bălan a alimentat aceste zvonuri, după ce a început să-l urmărească din nou pe Keo pe rețelele de socializare. 

Andreea Bălan a început să-l urmărească din nou pe Keo pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii săi au crezut că cei doi sunt la numai un pas de marea împăcare.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN VREA SĂ SE ÎMPACE CU KEO?! PRIMA REACȚIE A LUI MISTY DUPĂ CE A PRINS-O ÎN FAPT: „ÎMI PARE RĂU CĂ…”

Cu toate acestea, artista a făcut primele declarații despre posibila împăcare cu fostul său iubit și, subtil, i-a transmis un mesaj dur lui Misty, pe care a sfătuit-o „să stea liniștită” și să nu fie geloasă, prin intermediul unui instastory postat pe contul ei de Instagram.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

NU RATA – CUM S-A RĂZBUNAT GEORGE BURCEA DUPĂ CE ANDREEA BĂLAN A BĂGAT DIVORȚ. NICIO FEMEIE NU MERITĂ AȘA CEVA

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

 

Citește și...