Acasă » Știri » A început show-ul matrimonial “Puterea dragostei“! Cine sunt concurenții care își caută iubirea

A început show-ul matrimonial “Puterea dragostei“! Cine sunt concurenții care își caută iubirea

De: Cancan 19/11/2018 | 12:16

Așteptarea a luat sfârșit, telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei șase băieți și pe cele șase fete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea de a participa în show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, din dorința de a-și gasi sufletul pereche. La debutul show-ului, Andreea Mantea a prezentat cele două case în care vor locui concurenții, și a oferit și detaliile care vor face deliciul emisiunii.

Ne aflam in orasul ce leaga doua continente, unde dragostea pluteste mereu in aer. Istanbul, locul unde magia Turciei dezvaluie misterul Orientului. Povesti noi de iubire se vor naste chiar sub ochii dumneavoastra. Aici, in Istanbul, iubirea se traieste altfel, sub mirajul celor 1001 de nopti, dragostea capata proportii nebanuite. Va vom arata povesti de dragoste cum nu ati mai vazut vreodata. Va vom prezenta fiecare pas al iubirii lor, iar un lucru foarte important este acela ca in fiecare saptamana, unul dintre concurenti va castiga suma de 1500 de Euro, a spus Andreea Mantea. Iata mai jos si cine sunt concurentii care incep cea mai frumoasa calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.

Fetele:

COMĂNACI BIANCA-MARIA

Bianca Maria Camanaci este o tanara constanteanca de 19 ani, romantica si sigura pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasa, mai are doi frati si o sora. Ii plac plimbarile lungi sub clar de luna si are o slabiciune pentru parfumurile fine. S-a inscris la „Puterea Dragostei” pentru ca spera sa intalneasca baiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer si inteligent.  Este foarte pretentioasa la capitolul „partener” asa ca barbatul perfect trebuie sa stie ce vrea de la viata, dar sa nu isi neglijeze fizicul.  Acesta trebuie sa aiba un corp armonios si atletic.

GHEORGHE RALUCA-MARINA

Raluca Marina Gheorge este din Bucuresti, are 20 de ani si lucreaza ca hairstylist. Este o persoana deschisa careia ii place sa se distreze. Se descrie ca fiind buna la suflet si usor de inteles de catre cei din jur. Uraste minciuna si afirma ca intotdeauna spune lucrurilor pe nume, de aceea lumea o catalogheaza uneori ca fiind o persoana rece. Cea mai importanta persoana din viata ei este mama sa, alaturi de care imparte toate bucuriile si tristetile. Parintii sai au divortat cand era inca o copila si are 2 frati vitregi, dupa tata. Este convinsa ca isi poate gasi sufletul pereche la „Puterea Dragostei” si stie exact cum isi doreste sa arate  barbatul care o va cuceri. Trebuie sa aiba ochii verzi, sa fie inalt, bine educat, sa aiba un dezvoltat simt al umorului si, mai ales, sa fie onest. Insa, pana sa o cucereasca, trebuie sa treaca cel mai greu test al Ralucai, cel al increderii.

MARCAȘ SILVIA-RAFAELA

Rafaela Silvia Marcas este o tanara de 23 de ani, stabilita ın Bucuresti. Desi are statura unui model, tanara este pasionata de drept si urmeaza cursurile de master in  pshiologie. Se descrie ca fiind extrem de incapatanata, mai ales in relatiile cu reprezentantii sexului opus, si greu de cucerit. Nu s-a indragostit niciodata pana acum, dar este convinsa ca isi va intalni iubirea la „Puterea Dragostei”. Si stie exact cum va arata barbatul care ii va fura inima: brunet cu ochi albastri, educat, manierat si inteligent. A iesit dintr-o relatie de curand, dar este pregatita sa-i ofere unui barbat un loc special in inima ei. Pe Rafaela, telespectatorii au avut ocazia sa o urmareasca si in primul sezon al reality-ului „Exatlon”.

MUNTE MARIA-RALUCA

Raluca Maria Munte, are 23 de ani si a lucrat in domeniul imobiliar, urmand traditia familiei, atat mama cat si tatal ei activand in domeniul constructiilor.  Este adepta relatiilor lungi, stabile, bazate pe incredere. A fost logodita, insa, din pacate, relatia nu s-a oficializat. Dupa doi ani de relatie, Raluca se afla in continuare in cautarea jumatatii sale.

URECHEATU ŞTEFANIA-NINA

Nina Stefania Urecheanu este o frumoasa bruneta de 22 de ani din Bucuresti, cu mare incredere in ea, hotarata sa faca ea primul pas in a-si gasi partenerul perfect. Participa la „Puterea Dragostei” convinsa fiind ca aici isi va gasi jumatatea. Are deja in minte portretul celui care o va cuceri: inalt, cu un corp atletic. A avut o relatie de 6 ani, dar a fost ınşelata de cel care ii spunea ca o iubeste. Stie foarte bine si ce nu isi doreste: cel care o va cuceri cu siguranta nu va avea ochii albastri si parul blond.

MIHĂILESCU MARIA-VIORELA

Viorela Maia Mihailescu are 22 de ani, iubeste oamenii si urmeaza cursuri pentru a deveni asistent medical. Parintii sai sunt divortati si tatal traieste in Germania.  A avut o relatie de 4 ani, dar drumurile li s-au despartit; iubitul a ales calea strainatatii, Viorela a dorit sa ramana in tara. Au urmat alte doua relatii, dar niciunul dintre cei doi parteneri nu s-a dovedit a fi alesul. Tanara stie exact ce isi doreste de la un barbat: sa fie atent, grijuliu, zambaret şi sa iubeasca viata. Spera sa gaseasca jumatatea la „Puterea Dragostei” si este hotarata sa faca pasul spre o casatorie.

Băieții:

COZMA SORIN-CRISTIAN

Cristian Sorin Cozma este un tanar de 24 de ani. Se descrie ca fiind o persoana serioasa, dar are si un dezvoltat simt al umorului. Locuieşte impreuna cu familia sa si cea mai recenta relatie serioasa a avut-o acum 2 ani, despartirea intervenind din cauza geloziei.  Cea mai mare dragoste a trait-o la 18 ani, o iubire pe care o caracterizeaza „platonica”. Persoana de langa el trebuie sa il impresioneze, altfel Sorin sustine ca romantismul isi pierde sensul. Cauta o persoana care sa il invete sa fie romantic si spera sa o gaseasca la „Puterea Dragostei”. Ii plac femeile atletice şi ingrijite, serioase si sincere. Sorin iubeşte animalele şi  are un caine, Lucky.

IANCU ADRIAN

Adrian Iancu are 21 de ani, este un tanar calm, care iubeste viata si sa ii faca pe cei din jurul sau sa zambeasca. Provine dintr-o familie numeroasa, are inca sase frati, mezinul familiei avand 5 luni. Este o fire glumeata si iubeste muzica. A invatat sa cante la pian de la 7 ani şi adora sa cante la chitara. Ii plac melodiile lui Michael Jackson şi atunci cand vrea sa impresioneze o femeie il imita pe acesta.  Vrea ca fetele sa il inteleaga şi sa il aprecieze asa cum este. Povesteste ca, la un moment dat, i-au placut doua fete in acelasi timp, si a fost greu sa se decida. Este foarte curios de cum vor decurge acum lucrurile.

MANEA ILIE-DANIEL

Daniel Ilie Manea are 33 de ani si se autocaracterizeaza ca fiind un barbat modest. İi place mult sa se distreze, sa zambeasca.  Pentru Daniel chiar şi eşecul este un caştig. Locuieşte singur in Bucureşti si s-a inscris la „Puterea Dragostei” pentru a-si gasi jumatatea. Este timid in relatiile cu sexul opus si fata care o sa-l cucereasca trebuie sa zambeasca la fel ca el. Nu crede ca este un barbat frumos, dar spune ca femeile sunt atrase de ochii lui albaştri. A avut ultima relatie serioasa acum 1 an, dar este pregatit sa primeasca o femeie in viata sa.

CRISTEA ADRIAN-CONSTANTIN (ADELİN)

Adrian Constantin Cristea are 21 de ani si este un tanar ambitios si rational care recunoaste ca are, uneori, un temperament mai vulcanic, chiar daca nu s-a mai certat cu nimeni din adolescenta. Este antrenor de fitness, ii place sportul, adora plimbarile lungi cu bicicleta şi sa schieze. Frumusetea nu conteaza foarte mult pentru el. Nu se considera un barbat foarte frumos, dar crede ca asul din maneca in materie de cuceriri il reprezinta genele sale. İn urma cu doi ani a trecut printr-o ruptura sentimentala din cauza geloziei.

ION MĂDĂLIN-GEORGIAN

Georgian Madalin Ion are 25 de ani si este un tanar manager de achizitii. A decis sa participe la „Puterea Dragostei” pentru ca isi doreste o relatie serioasa, hotarat fiind sa isi intemeieze o familie. Parintii sai locuiesc in Italia si el traieste departe de cei dragi de foarte multi ani. Crede ca o femeie trebuie sa il atraga fizic, intr-o prima faza, spera ca la „Puterea Dragostei” isi va gasi jumatatea.

ION GHEORGHE-VALENTIN

Valentin Gheorghe Ion este un tanar de 34 de ani din București care, desi are studii in domeniul tehnologiei Informatiei , isi castiga existenta realizand tatuaje. A trecut prin 3 relații serioase și un divort. Provine dintr-o familie cu 6 copii, dar, din păcate, tatăl și unul dintre  frati nu mai sunt în viață. Se descrie ca fiind o persoană calma, astasata de familie. Îi plac fetele care au o fire copilăroasă, cărora le place să râdă și să se distreze. Nu pune accent pe aspectul fizic al partenerei, însă vrea să aibă parte de toată atenția ei. Avertizeaza ca nu e gelos fără motiv.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...