A înflorit “cireșica”! Cum a venit îmbrăcată Nicole Cherry la party de ziua ei. A împlinit 20 de ani!

Publicat: 07/12/2018 | 12:06

”Cireșica” Nicole a împlinit 20 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste. S-a distrat într-un club de fițe, alături de prietenii săi, iar seara s-a transformat, firește, într-una de neuitat.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Ce face o vedetă care a împlinit 20 de ani, este deja celebră și are foarte mulți prieteni? Răspunsul nu poate fi decât unul singur – se distrează la superlativ. Și exact asta s-a întâmplat în seara în care ”Cireșica” a dorit să își aniverseze cei 20 de anișori. Distracție ”pe rupte”, voie bună, fotografii, Insta Story, muzică bună și, bineînțeles, dans până în zori de zi.

Nicole Cherry a ales să poarte o rochiță alb-negru cu spatele gol, fiind admirată – fără rezerve – de toți cei prezenți. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Nu au lipsit șampania scumpă, tortul (roz) pentru frumoasa sărbătorită și… iubitul vedetei. Acesta a fost tot timpul cu ochii pe iubita sa, sorbind-o din ochi și ținând-o, mai mereu, în brațe.

”Cireșica” are un iubit cu 8 ani mai mare decât ea: ”Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie”

Iubitul lui Nicole Cherry este cu opt ani mai mare decât ea: cântăreașa are 20 de ani, Florin Popa, 28. În cadrul unui interviu, vedeta a argumentat că vede acest aspect ca fiind “un avantaj” într-o relație. Bărbatul care o face fericită în prezent are o afacere și acordă foarte mult timp muncii, însă, asta nu o deranjează pe Nicole Cherry, pentru că și ea are un program destul de încărcat. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu”, a declarat ”Cireșica” pentru Viva! (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Distracție pe cinste, cu Nicole Cherry în prim-plan
Citește și...