A izbucnit din nou războiul între Maria Constantin şi fostul soţ! Bărbatul îi aduce acuze grave

Maria Constantin se lăuda fericită că a reuşit să stabilească o relaţie bună cu fiul ei, însă fostul soţ o acuză de neglijenţă şi a deschis din nou războiul între ei.

Ciprian Tapotă Lătăreţu, fostul soţ al Marie Constantin, o acuză pe artistă că-şi neglijează copilul. Bărbatul susţine că aceasta nu l-a mai sunat pe cel mic de două luni, iar atunci când a mers la el, i-a dus jucării folosite.

"Situaţia e mult mai complicată. Maria nu are o relaţie bună cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de două luni de zile. A venit să îl vadă înainte de sărbători. Chiar acum câteva zile a sunat-o copilul şi nu i-a răsuns.  Eu sunt cu inima foarte deschisă şi spun lucrurile aşa cum sunt. Ultima dată a fost sunat Codruţ de ea când a intrat în emisiunea lui Mihai Morar. Îl sunase din culisele emisiunii, înainte să intre. Noi nu avem nimic de împărţit. Niciodată nu i-am interzis. Eu i-l duceam în oraş, să îl vadă. O mamă adevărată n-ar face asta. Eu am sunat-o să văd dacă se consideră mamă pentru acest copil. Măcar să îl sune. De două luni de zile nu l-a mai văzut. A venit cu jucării folosite la copil. I-a dat o tabletă folosită de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail şi cu imagini. Relaţia cu copilul s-a rupt atunci când a plecat... să se facă vedetă", a declarat Ciprian Tapotă Lătăreţu, fostul soţ al Marie Constantin.

Citeste despre:maria constantin, maria constantin fost sot, maria constantin copil


Share On Facebook