A “lucrat-o” pe Ana Maria Mocanu si i-a luat locul! Vezi ce face Daniela Crudu noaptea pentru a fi in forma a doua zi

Publicat: 13/01/2015 | 12:17
A “lucrat-o” pe Ana Maria Mocanu si i-a luat locul! Vezi ce face Daniela Crudu noaptea pentru a fi in forma a doua zi

Daniela Crudu a reusit s-o “zboare” pe Ana Maria Mocanu de la emisiunea lui Capatos si sa-i ia locul, fosta iubita a lui Nila bazandu-se si pe calitatile ei fizice

Cruduta este constienta de potentialul ei, asa ca in fiecare seara, inainte de a se baga in pat, are grija de tenul ei.”Pacatoasa” a postat pe Instagram o fotografie pe care a numit-o “In pat!”. Fosta iubita a lui Costea tine catelul intr-o mana, iar in cealalata are un tub cu crema pentru ingrijirea tenului. Dupa ce a terminat operatiunea, a baut un iuart, insa s-a „murdarit” la gura.

Cruduta are grija de tenul ei
Cruduta are grija de tenul ei

“Pacatoasa” nu se culca pana cand nu termina ritualul de infrumusetare si nu-si aplica pe fata diferite masti.

Operatii estetice

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Daniela Crudu a facut o marturisire de senzatie si a recunoscut cate operatii estetice si-a facut pana in prezent. Si-a pus silicoane si si-a injectat acid hialuronic pentru buze mai pline si mai senzuale.
„Mi-am făcut implant la sani, dar nu am optat pentru nişte proteze mari, pentru ca mie nici nu-mi plac sanii mari. Eram si mică pe atunci, aveam doar 18 ani. Mi-am injectat, in trecut, acid hialuronic in buze, dar acum efectul s-a diminuat considerabil, ba pot sa zic ca nici nu se mai vede, si mi-am albit dintii in urmă cu vreo cinci ani, dar rezista!”, spunea Cruduta. (B.V.)