A lucrat pentru Alex Velea și Lino Golden și îi acuză că nu l-au plătit: ”M-ați folosit… Nu vă mai cumpărați haine fake din banii mei!”

Autor: C. C.
Publicat: 13/01/2020 | 23:34

Abi Talent a scos asul din mânecă! Un vlogger cunoscut, care a lucrat pentru Alex Velea și Lino Golden, intervine în disputa momentului. Tânărul îi acuză pe cei doi artiști că nu l-ar fi plătit de doi ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare. (CITEȘTE ȘI:  ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incendiare legate de mega-controversa care a zguduit industria muzicii trap din România.(NU RATA: ADRIAN THIESS A DECLANȘAT O NOUĂ “BOMBĂ” ÎN SCANDALUL DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA)

Un vlogger cunoscut s-a ”aliat” cu Abi Talent și a intervenit în forță în scandalul momentului. Andrei Zbîr îi acuză pe Lino Golden și Alex Velea că nu l-au plătit pentru proiectele pe care le-a realizat pentru casa lor de producție. (VEZI ȘI: ALEX VELEA A DAT DE PĂMÂNT CU ABI TALENT)

”M-ați folosit”

”N-am primit niciun ban din ce trebuia să primesc în doi ani. M-ați folosit și, dacă tot nu m-ați plătit, vreau să vă cer un favor. Nu vă mai cumpărați haine fake din banii mei. (…) Eu și Kazi trebuia să ne primim banii pentru cele 18 clipuri pe care le-am făcut pentru GoldenBoy Society. Ei ne-au oferit 300 de euro de persoană. Pentru cele 18 clipuri trebuiau să mă plătească cu 10.800 de euro, adică 5.400 de euro pentru fiecare.

Nu le-am cerut niciodată să îmi facă un contract, să îmi dea o siguranță că o să fiu plătit pentru că eu am considerat că eram ca o familie, ca niște frați. V-ați trădat frățiorul, m-ați folosit și ați crescut pe spatele clipurilor pe care le-am făcut. Când v-am cerut banii, m-ați trimis de la unul la altul, iar eu m-am simțit umilit pentru că între frați nu se face așa ceva. E oribil ca eu să îmi cer banii mei și vouă să nu vă pese. M-am săturat să mă milogesc, pe banii munciți de mine. Dacă ei se hotărăsc să îmi plătească banii sunt hotărât să-i donez”, a mărturisit Andrei, pe blogul lui.

”Așa cum știe toată lumea și cum scrie peste tot, Alex Velea e șeful la Golden Boy. Managerul lor mi-a scris în privat și mi-a spus că sunt o mizerie de om și că ei n-au să îmi dea niciun ban. Ba din contra, eu am să le dau niște bani pe o piesă pe care  am înregistrat-o la ei. Eu le-am zis că îi plătesc cu mare drag, doar după ce îmi dau banii pe clipuri.  Velea a zis de mine, pe story, lucruri neadevărate. Eu nu pot să cred că un om la 40 de ani poate să zică că am creier de plastilină”, a mai spus vloggerul.

Andrei Zbîr îi acuză pe Alex Velea și pe Lino Golden

„Război” între Abi Talent și Alex Velea

„Conflictul” a început în urmă cu aproape două săptămâni, după un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, într-un mall din Capitală. Apoi, cei doi s-au ”războit”, crunt, pe Instagram. Cel ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar și de soția lui Alex Velea, Antonia. Aceasta nu a rezistat și l-a făcut praf pe Abi. Rău de gură, tânărul de 19 ani aflat în plină glorie printre puștii mondeni a lovit din nou. Alex Velea a ieșit, la un moment dat, din peisaj, pentru că, spun apropiații lui, nu a mai vrut să-și pună mintea cu puștiul. Doar că Abi a continuat ”recitalul”. (NU RATA: ANAMARIA PRODAN I S-A ALĂTURAT LUI ABI TALENT ÎN SCANDALUL CU ALEX VELEA! MESAJUL TRANȘANT TRANSMIS DE CELEBRA IMPRESARĂ)

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...