A mâncat gratis la un fast-food, timp de un an. Cum i-a păcălit un student pe angajații restaurantului

Publicat: 15/05/2019 | 11:30
A mâncat gratis la un fast-food, timp de un an. Cum i-a păcălit un student pe angajații restaurantului

Situație incredibilă petrecută în Durban, Afica de Sud, unde un student în vârstă de 27 de ani a dat o adevărată lovitură angajaților unui fast-food.

Tânărul a pretins că este un inspector de la controlul calității și, timp de un an, a mâncat gratis. Acesta venea la fost-food cu o limuzină și spunea că a fost trimis de superiori să testeze preparatele.

Studentul era mereu îmbrăcat la patru ace și intra în fast-food cu o mapă, în care nota diverse lucruri pe durata vizitelor. Mai mult, avea și o legitimație de control.

Când intra în fast-food, încercat cu toții să ne comportăm cât mai frumos ca să nu îi supărăm pe cei de la sediul central. Era foarte convingător, pentru c era încrezător și alți colegi îl cunoșteau. Când venea la noi, intra în bucătărie și verifica totul, lua notițe și cerea să guste mâncarea. Probabil că înainte a lucrat l KFC, pentru că el cunoștea totul”, a declarat un angajat de la unul din restaurantele în care tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, venea.

În cele din urmă, studentul a fost arestat, fiind acuzat de înșelătorie.

Citește și...