A mers la vrajitoare ca la chioscul din colt. Ce vedeta si-a luat „pe caiet” vraji si descantece de la o celebra tamaduitoare

Publicat: 16/02/2015 | 00:19

Doar cateva ore o mai despart pe Zavo de aflarea sentintei in dosarul vrajitoarelor care au bagat-o in faliment. Printre probele prezentate in instanta se numara si o chitanta de mana, dovada clara ca bruneta a beneficiat de vraji si "pe datorie".

Asa zisa vrajitoare Vanessa era atat de ingaduitoare cu Oana Zavoranu incat i-a facut descantece si… pe datorie! Intr-o chitanta scrisa de mana si semnata de Zavo, aceasta marturisea c-o va remunera pentru prestatie dupa propriile considerente.  

oana e hotarata sa faca orice ca sa iis recapete averea
oana e hotarata sa faca orice ca sa iis recapete averea

  Pe hartia datata in ziua de 19 august Oana mai spunea ca isi va achita datoria doar dupa ce i se vor implini cerintele. Iata ce lucruri sprea sa obtina Oana pe cai vrajitoresti. „Eu, Oana Ioana Zavoranu, nu am posibilitatea sa platesc acum acest ritual al vrajitoarei Vanessa, dar dupa ce voi fi linistita si voi avea succes si dorintele si cerintele implinite, promit ca ma voi achita de Vanessa dupa considerentele mele. 

Printr-o chitanta de mana, Zavo se angaja sa o plateasca pe Vanessa pentru descantecele facute
Printr-o chitanta de mana, Zavo se angaja sa o plateasca pe Vanessa pentru descantecele facute

E adevarat ca pana acum nu am platit-o deloc pe Vanessa dar ca o voi recompensa pentru binele facut” scria in chitanta redactata de Oana, aflata acum la dosar. 

Vrajitoarea Vanessa a fost acuzata ca ar fi santajat-o pe Oana Zavoranu

 Si in fata anchetatorilor, Oana a marturisit ca i-ar fi inmanat personal Vanessei o suma derizorie. Insa, Vanessa a recunoscut in repetate randuri ca a primit de la Oana „doar” 4500 de lei, si ca nici nu poate fi vorba de sute de mii de euro asa cum e acuzata de Zavo.

——————————————————————-

CITESTE SI  Acuzatii grave impotriva Oanei Zavoranu din partea vrajitoarelor! Bruneta ar fi vrut sa le faca rau mai multor vedete

Oana Zavoranu vrea sa se razbune pe vrajitoarele care au lasat-o fara 450.000 de euro! Ce suma COLOSALA le cere drept daune morale

——————————————————————-

Afla daca merg la inchisoare

Vrajitoarele Vanessa si Melissa vor afla in doar doua zile sentinta in dosarul in care sunt acuzate ca au „usurat-o” pe Oana Zavoranu de sute de mii de euro si mai multe bunuri printre care o masina si un apartament, plati aferente unor vraji si descantece solicitate de bruneta.(M.N.)