Doliu imens. Medicii au confirmat: celebrul prezentator TV a murit

Publicat: 17/11/2018 | 07:16

Roy Clark, un cunoscut chitarist american de country și prezentator tv, a murit la vârsta de 85 de ani, în locuința lui din Tulsa, Oklahoma. Acesta s-a stins din viață din cauza pneumoniei.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Dolly Parton se numără printre cei care i-au adus un ultim omagiu, mesajul ei fiind „a fost unul dintre cei mai buni… spiritul lui nu va muri niciodată. L-am iubit și îmi va lipsi”.

Cântărețul Brad Paisley l-a numit un „erou” care i-a „bătătorit calea.. Am exersat stiul său, apoi am exersat expresiile lui faciale”.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Clark s-a fost născut pe data de 15 aprilie 1933, într-o familie de muzicieni. Și tatăl său a fost chitarist. A locuit pe coasta de nord a Statelor Unite până când s-a stabilit, împreună cu familia, în Washington DC.

A cântat în diverse trupe, iar în 1982 a primit un Grammy pentru cea mai bună interpretare instrumentală country, potrivit TheGuardian. Roy Clark a fost inclus în celebra ”Country Hall of Fame” – Nashville, acolo unde pot fi regăsiți cei mai mari muzicieni country-music.

Glen Campbell, un alt mare cântăreț de muzică country, a murit în 2017

Glen Campbell, legendarul cântăreţ de muzică country, chitarist şi prezentator de televiziunea, a murit la vârsta de 81 de ani, după ”o luptă îndelungată şi curajoasă” cu boala  Alzheimer.

Cântăreţul din spatele unor melodii celebre precum ‘Rhinestone Cowboy’, ‘Wichita Lineman’ şi ‘By The Time I Get To Phoenix’, a murit la vârsta de 81 de ani, a declarat un reprezentant al casei de discuri Universal Music Group pentru revista Rolling Stone.(Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al cântăreţului, cauza morţii lui Glen a fost boala Alzheimer. Artistul a dus o luptă lungă şi curajoasă.”

CITEȘTE ȘI: OANA IOJA, ÎN VÂRSTĂ DE 32 DE ANI, FIICA UNUI CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN ARAD, S-A SINUCIS

Citește și...