A MURIT. Cosmin Olăroiu, mesaj sfâșietor după ce a pierdut o persoană importantă

Publicat: 03/05/2019 | 13:08

Cosmin Olăroiu traversează o perioadă neagră din viața sa. O persoană importantă pentru el a încetat din viață, iar vestea morții l-a șocat. Antrenorul grupării chineze Jiangsu Suning a împărtășit suferința pe care o simte pe contul său oficial de Instagram.

Citește și: Blestemul care a lovit familia lui Alex Faur. Și-a pierdut mama în accidentul care a îngrozit România, iar el a murit fulgerător la 40 de ani!

Cosmin Olăroiu, mesaj sfâșietor în memoria lui Alex Faur

Vestea că Alex Faur a adus doliul în inimile apropiaților, dar și ale celebrităților de la noi. Unele dintre acestea au transmis mesaje emoționante în memoria excentricului milionar și Cosmin Olăroiu a ales să facă același lucru. El a făcut publică o poză în care apare alături de amicul său bun și a scris un mesaj sfâșietor. “RIP – my good friend (n.r.: Odihneşte-te în pace, bunul meu prieten” este mesajul scris de Cosmin Olăroiu pe cunoscuta rețea de socializare.

Citește și: Alex Faur a murit. Cătălin Botezatu, în stare de șoc: “Nu-mi vine să cred…”

Vă reamintim că Alex Faur a fost internat în stare critică săptămâna trecută la un spital din București. Oficial, nu se știe ce boală suferea omul de afaceri român. Unele surse susțin că el ar fi avut leucemie, motiv pentru care vedetele făcuseră un apel pentru ca oamenii să doneze sânge pentru salvarea lui. Există însă și informații conform cărora omul de afaceri s-ar fi îmbolnăvit de salmonella și a murit din cauza unor complicații ulterioare.

Citește și: Mesajul sfâșietor postat de Ana Morodan după moartea lui Alex Faur

Mai multe personalități, printre care se numără Delia, Anastasia Soare, Cătălin Botezatu, Ana Morodan, dar și altele au distribuit pe Facebook și Instagram un mesaj, în urmă cu câteva zile, în care îi rugau pe fanii lor să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur. Din păcate, gesturile lor și eforturile medicilor au fost zadarnice… afaceristul a încetat din viață ieri, în jurul orei 11:00, la clinica din Capitală unde a fost internat. El va fi înmormântat mâine, 4 mai.

Excentricul bărbat avea o relație apropiată și cu fiul celebrului designer Elie Saab. În 2015, presa scria că Alexandru Faur este “salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la o bancă din România.