A murit de pneumonie în urmă cu 90 de ani! Ce au descoperit azi în sicriul fetiţei este cutremurător

Publicat: 05/12/2017 | 12:25
A murit de pneumonie în urmă cu 90 de ani! Ce au descoperit azi în sicriul fetiţei este cutremurător

Moartea unei fetiţe acum mai bine de 90 de ani a stârnit controverse în întreaga lume. Rosalia Lombardo a murit în anul 1920 din cauza pneumoniei, chiar pe 6 decembrie, iar trupul ei a fost depus într-un sicriu care se află la o mănăstire.

Tatăl fetei a recurs la o tehnică care i-a şocat pe mulţi după ce, recent, analizându-i sicriul fetiţei, nu a putrezit absolut deloc în mai bine de 90 de ani. Bărbatul a îmbălsămat-o şi i-a pus trupul neînsufleţit într-un sicriu de sticlă. Motivul pentru care trupul fetei nu s-a dezintegrat este tehnica de îmbălsămare necunoscută la care a recurs tatăl ei.

Pe cercetatorii italieni care investighează cazul copilei din Palermo îi şochează altceva. Aceştia au auzit de la mai mulţi oameni că micuţa şi-ar deschide ochii în fiecare zi şi îi priveşte ţintă pe cei care se apropie de sicriu.

Acest fenomen neobişnuit deschide cutia teoriilor fantastice despre moartea fetiţei. Mulţi locuitori din Palermo sunt de părere că fetiţa nu a murit niciodată şi că spiritul ei încă este prezent.

Oamenii de ştiinţă italieni susţin că nu este vorbă sub nicio formă de o iluzie optică provocată de lumină şi confirmă ideea că aceasta şi-ar deschide ochii zi de zi, relatează krespy-ro.com.

 

Citește și...