A murit! Helmuth Duckadam, în doliu!

Publicat: 04/11/2019 | 09:14

Helmuth Duckadam traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa. O persoană foarte importantă din familia lui s-a stins din viață, iar suferința și dorul l-au îngenuncheat pe fostul mare portar. El a transmis un mesaj sfâșietor în memoria ființei dragi lui care a părăsit această lumea.

Citește și: Helmuth Duckadam s-a întâlnit cu Donald Tusk: “I-am mulțumit pentru discurs!”

Helmuth Duckadam, în doliu. Mesajul transmis de fostul portar

Tatăl lui Helmuth Duckadam a murit și, la scurt timp după ce a survenit decesul, legendarul portar a așternut pe o rețea de socializare câteva rânduri extrem de emoționante. Părintele fostului sportiv a încetat din viață ieri, iar mesajul lui a fost însoțit de poza de mai jos în care apar mama și tatăl său.

“Am așteptat-o… dar nu am vrut să vină. A venit acum vestea că s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut și bărbatul care a făcut-o fericită pe mama. De fiecare dată când plecăm de acasă, din Semlac, ne îmbrățișam și-L rugam pe Dumnezeu să-l țină până la următoarea mea vizită.

Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ține în brațe, dar va rămâne in mintea și sufletul meu. Te-am iubit și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!”, a scris Helmuth Duckadam pe contul său oficial de Facebook.

Părinții lui Helmuth Duckadam © Facebook
Părinții lui Helmuth Duckadam © Facebook

Fostul sportiv a primit nenumătate mesaje de condoleanțe din partea prietenilor, dar și a fanilor săi. “Dumnezeu să- l odihnească în Lumina Lui!”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, “Condolențe familiei. Dumnezeu să îl ierte, să îl odihnească în pace, să-i fie țărâna ușoară” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea acestuia.

Vă reamintim că, în 1986, Helmuth Duckadam a reușit să apere toate cele 4 lovituri de la 11 metri, aducând echipei sale marele trofeu. Citește și: 33 de ani de când Steaua a câștigat cupa Campionilor Europeni