A murit Leo Iorga! Soția artistului a confirmat: „Este adevărat! S-a intamplat total brusc, am apucat sa-i…”

Autor: A. G.
Publicat: 02/11/2019 | 14:09
A murit Leo Iorga! Soția artistului a confirmat: „Este adevărat! S-a intamplat total brusc, am apucat sa-i…”

Leo Iorga a murit astăzi, lăsând în urma lui o soție îndurerată, rude, prieteni și colegi cu sufletul plin de tristețe… și o moștenire inegalabilă: muzica sa. Solistul trupei Compact a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, după ce o pneumonie mai veche a recidivat, iar perioada pe care o traversa era cumplită.

Citește și: Ultimele declarații ale lui Leo Iorga, înainte să moară: “N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar…”

Soția lui Leo Iorga, primele declarații despre moartea artistului

„Este adevarat. A murit puiul meu. S a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opru din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat Paula Iorga în urma cu putin timp pentru CIAO.ro.

Citește și: Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață! Mărturii tulburătoare făcute de Paula, soția artistului!

Paula și Leo Iorga, căsătoriți de mai bine de 30 de ani

Pe 14 ianuarie 2019, Leo Iorga și soția lui, Paula, au aniversat nunta de perle – perla este rodul trudei de ani a scoicii, care adună nisipul fir cu fir. Așa se întâmplă și într-un mariaj care a ajuns la impresionanta vârstă de 30 de ani: este dovada încrederii, răbdării şi rezistenţei cuplului în faţa încercărilor numeroase din viață. Vezi AICI gestul emoționant făcut de cunoscutul artist cu ocazia acestui eveniment fericit din viața lui și a partenerei sale de viață.

În cei peste 30 de ani de activitate muzicală, Leo Iorga a lansat numeroase hit-uri, printre care se numără: “Singur în noapte”, “Trenul pierdut”, “Să te gândești la mine”, “Toamnă în sufletul meu” și “Povestiri din gară” (editate sub populare titulaturi precum Compact ori Cargo).

Citește și...