Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață! Mărturii tulburătoare făcute de Paula, soția artistului!

Publicat: 02/11/2019 | 13:15

În urmă cu câteva zile, soția lui Leo Iorga a acceptat să ofere un interviu în exclusivitate pentru CIAO.RO, iar echipa de jurnaliști a mers și în salonul în care se afla artistul. Aici au fost realizate ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Îmbrăcată într-un halat alb, cu o mască pe față, Paula Iorga a făcut mărturii tulburătoare despre partenerul ei de viață.

Citește și: Leo Iorga a murit la 54 de ani. Soția artistului a confirmat: “Este adevărat! S-a intamplat total brusc, am apucat sa-i…”

Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață + mărturii tulburătoare

O echipă de jurnaliști de la publicația ciao.ro l-a vizitat pe Leo Iorga în spital în urmă cu câteva zile, însă era extrem de slăbit… Soția artistului, Leo Iorga, a oferit un interviu extrem de emoționant pe care îl puteți citi în rândurile de mai jos.

Citește și: Ultimele declarații ale lui Leo Iorga, înainte să moară: “N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar…”

Reporter: Paula, te afli la spital cu Leo. Te-am gasit cu lacrimi in ochi citind dintr-o carte de rugaciuni… Cum se simte Leo?

Paula Iorga: A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior. De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija. A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei, relatează publicația ciao.ro.

Leo Iorga, internat de la mijlocul lunii octombrie

Reporter: De cat timp este internat Leo?

Paula Iorga: Este internat de o saptamana si ceva. Este foarte bine ingrijit aici, suntem foarte multumiti de personalul medical carora vrem sa le transmitem mii de multumiri, in special domnului doctor Firoiu Elvis care se ocupa foarte atent de Leo, asistenta sefa Mirela, doamna doctor Ruxandra Ioana Stefanescu, care este medicul sef de sectie, si restul personalului. Toti sunt foarte atenti, in plus este foarte curat in spital, chiar n-am intalnit pana acum asa mare atentie.

Reporter: Tu cum esti? Te vad slabita, fara vlaga.

Soția lui Leo Iorga: “Iau calmante și spun rugăciuni”

Paula Iorga: Eu? Cum sa ma simt? Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical. Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca.

Vezi AICI interviul complet cu Paula Iorga, soția regretatului artist care i-a fost alături până în ultima clipă în războiul dur purtat cu temutul cancer.

Leo Iorga – biografie

Leo Iorga a cântat până în 1985 la grupul “Pacific”, iar trei ani mai târziu a fost cooptat de de Cargo, lansând hiturile: “Brigadierii”, “Povestiri din gară”; “Erata” . Din toamna lui 1988 până în 1996, a fost vocalistul grupului Compact în componența Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia și Leluț Vasilescu, “formula de aur a Compactului”.

Cu Leo Iorga vocal, trupa Compact cântă la festivalul “Mitt Ein Ander” la Berlin în 1989. Trei turnee în Republica Moldova (1988, 1990, 1992). În 1990 participă la turneul “British Rock for Romania” alături de trupele Crazy Had , Jesus Jones, Skin Games. În 1992 participă la festivalul “Rock ’92” alături de două nume celebre ale rockului mondial: Uriah Heep și Ian Gillan Band, iar în 1993 susține două concerte (în Brașov și Sofia) alături de legendara trupă Nazareth. În 1994 cântă la “Skip Rock Festival” alături de celebrul grup Jethro Tull. În 1993- ’94-’95, turneul Marlboro Music alături de Holograf, Iris, Direcția 5.