A murit sâmbătă seara! Tragedie în familia Mădălinei Manole! Petru Mircea, îngenuncheat de durere!

Publicat: 13/01/2019 | 11:18

Asupra familiei Mădălinei Manole s-a abătut o tragedie acum, la început de an. Socrul regretatei cântăreței a murit sâmbătă seara. Potrivit primelor informații apărute despre decesul tatălui lui Petru Mircea, bărbatul a suferit un atac de cord și nu a mai putut fi salvat. Soțul artistei este îngenuncheat de durere. 

Citește și: Madalina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan! Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada, vine cu noi dovezi. “Procuratura le-a ignorat!”

Tragedie în familia Mădălinei Manole! Petru Mircea, îngenuncheat de durere

Tatăl lui Petru Mircea a încetat din viață la 77 de ani, după ce a făcut atac de cord. Vestea că Mircea Constantin Dan, fost director şi trompetist al Filarmonicii Botoşani, s-a aflat cu doar câteva minute înainte de debutul spectacolului de aseară. La pauza concertului, dirijorul Tiberiu Oprea a făcut mărturii sfâșietoare la microfon: “Acum o oră s-a stins din viaţă colegul nostru, Mircea Constantin Dan, trompetist, fost director al acestei instituţii, motiv pentru care am dori să ţinem un moment de reculegere”, relatează monitorulbt.ro. Mesajul trist a căzut ca un trăsnet pe instrumentiştii Filarmonicii şi spectatorii prezenţi în sală.

După momentul de reculegere, Tiberiu Oprea a dedicat prima lucrare din cea de a doua parte a spectacolului lui Mircea Constantin Dan. “Următoarea noastră lucrare, uvertura operetei «Cavaleria uşoară» începe cu partida de trompetă. O să-i dedicăm aceasta lucrare. Viaţa merge înainte, muzica noastră cântă despre iubire şi despre a merge mai departe, despre a continua. Este ceea ce vom face noi acum pentru muzică, pentru viaţă, pentru dumneavoastră”, a mai spus Tiberiu Oprea, care la finalul uverturii a ţinut să afirme că “a fost cea mai inimoasă interpretare a «Cavaleriei uşoare» pe care am dirijat-o”. Mulţi dintre foştii colegi ai lui Mircea Constantin Dan au cântat cu lacrimi în ochi, abia abţinându-se să nu plângă, stare din care nu au putut ieşi până la finalul spectacolului.

Citește și: Mădălina Manole, omorâtă?! Analistul de investigații criminale care a studiat pentru FBI cazul promite dezvăluiri: “Acum am aliați puternici!”

Socrul regretatei interprete de muzică uşoară Mădălina Manole era pensionar, dar colabora în continuare cu Filarmonica Botoşani, participând la mai multe concerte.

Citește și...