A născut! Fetița de 13 ani, care a susținut că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani, a devenit mămică. „Nu mi-am imaginat că nașterea va fi așa”

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 18:42
A născut! Fetița de 13 ani, care a  susținut că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani, a devenit mămică. „Nu mi-am imaginat că nașterea va fi așa”

Acum ceva timp povestea fetiței de 13 ani din Rusia făcea furori în mediul online. Aceasta a susținut că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani și a atras atenția tuturor. Timpul a trecut și fetița a devenit mămică.

Darya Sudnishnikova a născut și a publicat în mediul online imagini cu ea părăsind maternitatea. Alături i-a fost Ivan, băiețelul care acum are 11 ani. Darya a născut o fetiță sănătoasă, care a cântărit 3.620 de grame și a măsurat 53 de cm lungime. (CITELTE ȘI: FETIȚA DE 13 ANI ÎNSĂRCINATĂ CU UN BĂIEȚEL DE 10 ANI POVESTEȘTE CUM S-A ÎNTÂMPLAT TOTUL)

”Nu mi-am imaginat că nașterea va fi așa. Am crezut că va fi mult mai dureroasă, însă doar contracțiile au fost așa. De dragul unei asemenea fericiri, merită să înduri toată durerea din lumea.”, a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Adevărul din spatele poveștii

Chiar dacă Ivan i-a fost alături atunci când a plecat de la maternitate, nu ele este tatăl celei mici. În momentul în care povestea tinerei de 13 ani a devenit publică, medicii au spus clar că băiețelul de 10 ani nu ar fi putut să o lase însărcinată. (VEZI ȘI: CAZ REVOLTĂTOR ÎN SATUL SECAȘ DIN TIMIȘ, DUPĂ CE O FETIȚĂ DE 13 ANI A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ. CÂND AU AFLAT CINE E TATĂL COPILULUI, PĂRINȚII AU INTRAT ÎN PĂMÂNT DE RUȘINE)

Iar la scut timp adevărul a ieșit la iveală. Darya a recunoscut că a mințit și că tatăl copilului este un băiat de 16 ani, din orașul ei natal, care a violat-o. Povestea cu Ivan a fost inventată ca o acoperirea a celor întâmplate. Fetița de 13 ani a mărturisit că a crezut că dacă o să spună adevărul o să fie judecată și criticată de oameni.

Însă s-a întâmplat contrariul, după ce și-a făcut publică povestea, Darya a ajuns celebră în mediul online și are o mulțime de urmăritori care o susțin și îi sunt alături.