A născut! O vedetă din România a devenit mamă din nou

Publicat: 20/02/2019 | 11:58

Fericire și iubire fără margini într-o tânără familie din showbizul românesc! O cântăreață cunoscută a născut, iar bebelușul adus pe lume chiar astăzi se simte foarte bine. Potrivit mărturisirilor făcute de soțul vedetei, proaspăta mămică este în regulă și abia așteaptă să externarea.

Narcisa Moisa a născut un băiețel

Narcisa Moisa a devenit mămică pentru a doua oară astăzi. Ea i-a dăruit soțului ei încă un băiețel. Cel care a împărtășit vestea fericită a fost chiar partenerul cântăreței de manele, care a mai dezvăluit că totul este bine, iar micuţul lor prinț se simte excelent. Fiul lor a primit numele Kevin Ionuţ.

“Astăzi, 20.02.2019, s-a născut puiul meu #KevinIonut. Îi multumesc Șui Dumnezeu că ni l-a adus cu bine!!! ?????? E mare frumuseșteeee!!! Nu am cuvinte să vă spun cât de fericit sunt. ❤️?????????? Să ne trăiască”, a scris Ionut Madalin Yoannes Hurmuz, soţul Narcisei Moisa, pe o rețea de socializare.

Narcisa Moisa mai are un fiu cu soțul ei

Familia lor s-a mărit azi, după ce ieri, Narcisa Moisa a anunțat cu o postare făcută pe pagina ei oficială de Facebook că mai are puțin până naște. Ea a postat o poză în care stă jos, în fața unui fotoliu și își ținea mâinile protectiv pe burtica de gravidă. “Baby Loading… 98% ❤️Soon ?‍?‍?‍?” este mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii emoționante.

Viața mea s-a schimbat în bine, desigur. Nu mă așteptam nici eu, nici soțul…ne-a luat prin surprindere vestea, deși ne doream acest lucru și era timpul pentru un al doilea copil, mai ales că acum, primul, Davis, are 6 anișori, a trecut ceva de la prima sarcină. 

Mi-am anunțat soțul că sunt însărcinată prin telefon, eu aveam stări de oboseală tot timpul și credeam că e de la oboseală, fiind prinsă cu foarte multe evenimente și nopți pierdute. Soacra mea mi-a cumpărat test de sarcină și mi-a dat să-l fac, iar rezultatul a fost pozitiv. Imediat l-am sunat pe soțul meu să îl întreb pe unde se află, pentru a-i da vestea, dar el fiind o persoană nerăbdătoare a insistat să-i spun la telefon. Prima lui reacție a fost una de neîncredere, credea că glumesc, iar când a ajuns acasă m-a luat direct în brațe și m-a felicitat și i-a mulțumit Domnului că ne-a binecuvântat din nou!, a declarat artista în cadrul unui interviu, relatează spynews.ro.

Citește și...