A plecat zâmbitoare, dar pe drum s-a întristat! Ce a păţit Bianca Drăguşanu: „Tot femeia să facă un compromis ca să va fie vouă bine! Tot bărbatul să…”

Publicat: 19/01/2018 | 13:44
A plecat zâmbitoare, dar pe drum s-a întristat! Ce a păţit Bianca Drăguşanu: „Tot femeia să facă un compromis ca să va fie vouă bine! Tot bărbatul să…”

Bianca Drăguşanu şi-a început ziua cu zâmbete alături de fiica ei şi partenerul său, Victor Slav. În drum spre serviciu însă, chiar cu puţine minute înainte să intre în direct la TV, ea a purtat o discuţie la telefon care a făcut-o să-i piară zâmbetul de pe buze.

Imediat ce a păşit în platoul de televiziune, Bianca Drăguşanu s-a destăinuit. Ea a povestit cum s-a întristat, după ce şi-a sunat o prietenă, care i-a spus motivul pentru care s-a certat cu partenerul ei. Şi, ulterior, ea a fost cea care a făcut acel compromis pentru ca relaţia să meargă mai departe. În plus, la mijloc sunt şi gemenii lor.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu răspunde atacurilor făcute de „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea: „Eu cred că…”

„Am avut o dimineaţă frumoasă. Eu eram foarte bine, am plecat zambitoare de acasa. M-am jucat cu fiica-mea. E adorabila! Pe drum nu am avut ce sa fac si am sunat o prietena. M-a intors pe dos. Ea e cu un tip si ba e fericită, pluteşte şi nu îşi vede viaţa fără el, ba e în părpăstiile foarte mari ale tristeţii. Fără să dau prea multe detalii, am o întrebare: e bine să aştepţi lângă iubi să rezolve problemele  sau să tai legătura, dacă ştii de la început care sunt carenţele. (…). Când iubirea e mare, ai senzaţia că poţi să treci peste orice. Şi a doua întrebare: timpul chiar rezolvă lucrurile? (…). Adevărul e că problemele pot fi rezolvate doar de cine le-a creat. Altfel nu exită viitor!”, a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Citeşte şi: Deea Maxer, pe urmele Biancăi Drăguşanu! Secretul care a ajutată să obţină o talie de viespe, după ce s-a pufoşit

Până la urmă, iubita lui Victor Slav a dezvăluit care e mărul discordiei dintre prietena ei şi partenerul său.

 „Iubitul vrea o maşină sport cu două locuri. Iar ei au gemeni. Ea nu e de acord cu el, el nu e de acord cu ea! Da, tot femeia să facă un compromis ca să va fie vouă bine! Tot bărbatul să fie fericit! O sa te sun pe tine, Mihail, ca să ştiu ce să NU fac”, a subliniat prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine”.

Citește și...