A pornit războiul la un an şi jumătate de la moartea interlopului. Fiica temutului Fane Spoitoru i-a deschis văduvei proces pentru avere!

Publicat: 30/09/2017 | 00:00

Fane Spoitoru murea, pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel. La un an şi jumătate de atunci, Claudia, una dintre cele două fiice ale lui, revendică o parte din bunurile lăsate de celebrul ei tată. Elena, văduva şi mama vitregă a Claudiei, îi pune, însă, piedică, de când Fane s-a dus în Ceruri. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă dezvăluie în detaliu care sunt cerinţelor fetei lui Spoitoru. (VEZI ŞI: Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

Văduva lui Fane Spoitoru a intrat în conflict cu fiica ei vitregă la puţin timp după decesul celebrului interlop. Elena a fost acuzată că nu a păstrat un an de doliu, refăcându-şi viaţa repede, cu un bărbat, în Israel. Mai mult, Claudia, sora ei mai mare şi fratele Fane Jr. au cerut ca mare parte din averea rămasă de la Fane Spoitoru să le revină.
 
Numai că succesiunea, care părea o simplă formalitate, s-a tot lungit. Claudia a acuzat-o pe văduvă că se împotriveşte succesiunii. Mai mult, că averea lui Fane s-ar duce pe datorii. ”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea Claudia, primăvara trecută. (CITEŞTE AICI: Văduva lui Fane Spoitoru încearcă disperată să… Trăieşte un coşmar după moartea interlopului – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)
 
Nici până astăzi, problema nu a fost rezolvată. Mai mult, Claudia revendică o parte din bunurile care ar urma să intre în posesia mamei sale vitregi. Dar rezolvarea este departe…
 

Cum a ajuns Fane Spoitoru cunoscut în toată lumea

Ion Titişor este numele real al celui poreclit Fane Spoitoru şi a fost unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Bucureşti. El a devenit cu adevărat celebru după incidentul din 1992, când a fost împuşcat de mai multe ori de un poliţist. 
 
A fost atunci un scandal monstru la discoteca Vox Maris, din Capitală. Poliţistul l-a somat cu două focuri de armă în aer, dar Fane Spoitoru nu a ţinut cont. Înarmat cu o sabie, interlopul s-a năpustit asupra omului legii. Locotenentul a tras şase gloanţe în interlop! Miraculos, Fane a supravieţuit, ba, mai mult, i-a tăiat mâna cu sabia poliţistului. (CITEŞTE AICI: Fiica lui Fane Spoitoru a încins plaja! Cum arată Claudia în costum de baie!)
 
La un moment dat, pentru a scăpa de puşcărie, Fane Spoitoru a fugit în Canada,. Câţiva ani mai târziu, a fost prins, trimis în România şi încarcerat. 
Fane Spoitoru s-a stins din viaţă pe 7 aprilie 2016. El suferise un accident vascular şi a fost internat într-un spital din Israel. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...