A refuzat hrana de Craciun! Sova, terorizat de PURICI in celula!

Publicat: 27/12/2015 | 10:58

Au trecut 11 zile de cand Dan Sova a fost arestat pentru luare de mita. CANCAN.ro a aflat cum a petrecut politicianul Craciunul, dar si ce a cerut familiei.

Tanar, inteligent si cu aspiratii inalte, Dan Sova a reusit sa isi faca rapid simtita prezenta in politica, ba chiar sa ocupe fotoliul de ministru al Transporturilor in 2014, in cel de-al treilea guvern Ponta. De-a lungul timpului, el si-a castigat notorietatea mai mult prin prisma dosarelor penale in care a fost implicat, decat prin activitatea sa ca politician.

dan sova

Pe 15 decembrie, Dan Sova a fost arestat pentru a ca a luat 100.000 de euro spaga pentru a facilita un contract, dar si pentru trafic de influenta.El se afla de atunci in arestul politiei, iar sansele ca avocatul sa iasa dupa cele 29 de zile sunt extrem de mici. Conform surselor din politie, dovezile impotriva lui Sova sunt zdrobitoare si il va tine multi ani dupa gratii.

A cerut familiei asternuturi!

Obisnuit sa duca o viata de lux, dar si sa petreaca mult timp pe drumuri, Dan Sova nu suporta sa fie inchis si nici nu se poate obisnui cu conditiile precare din arest:

dan sova

 

”Se simte sufocat, incatusat. Este agitat, parca nu are aer. Dan spune ca nu suporta mizeria, mirosul, conditiile. Nici sa isi faca nevoile nu poate. Nu prea mananca, nu doarme, este distrus. A ajuns de nerecunoscut in numai doua saptamani.

Inca nu este cazut psihic, el mereu a avut un caracter foarte puternic. Dar ii este sila. El a cerut perna, paturi, asternuturi. Spune ca acolo este plin de purici. Nu este obisnuit sa traiasca asa. Iubita lui a fost sa il vada, desi are si ea probleme de sanatate, nu este deloc bine”, a declarat un apropiat al lui Dan Sova, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citește și...