A rupt-o cu designerița, dar fosta s-a ”ocupat” între timp!

Publicat: 04/12/2019 | 23:02

Viața lui Cezar Ouatu începe să semene cu o veritabilă telenovelă! În mai puțin de trei luni, artistul a bifat mai multe evenimente surprinzătoare. A stopat brusc relația cu Andreea Vilău, tânăra împreună cu care visa la o nuntă tradițională, iar, mai nou, a ”rupt-o” cu Simona Iacob, sexoasa brunetă în brațele căreia părea să-și fi găsit liniștea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din apropierea lui „The Voice”. (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI ”THE VOICE” RUPE TĂCEREA: ”ÎNCĂ NU NE-AM FĂCUT PLANURI! ACUM AVEM NEVOIE DE LINIȘTE…”)

Proverbul „Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul” pare că i-ar potrivi lui ”The Voice”. Și asta pentru că, în mai puțin de trei luni, Cezar Ouatu s-a transformat din viitor ginere în celibatar, iar evenimentele de care a avut parte par să fie desprinse dintr-un serial TV.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de viața sentimentală a lui Cezar Ouatu. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Cezar Ouatu s-a despărțit de designerița Simona Iacob, cu care s-a afișat la scurt timp după ce a rupt-o cu fosta logodnică, pentru a se reîntoarce la Andreea Vilău. Dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar ”The Voice” a avut parte o ”mega-surpriză”. Sexoasa blondină alături de care Cezar Ouatu își dorea o nuntă tradițională ”s-a ocupat” între timp.

Potrivit unor surse din anturajul tinerei, la scurt timp după ce a rupt logodna cu ”The Voice”, Andreea Vilău s-a apropiat de un tinerel chipeș, care se pare că i-ar fi fost PR până acum ceva vreme. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în povestea care a luat prin surprindere showbizul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă prezinte toate noutățile care apar în acest caz ”complicat”.

Simona Iacob, mărturisiri savuroase!

”Lucrurile sunt bune și frumoase între noi. Acum avem nevoie de liniște și pace. Suntem la început de drum și luăm totul ca atare. Încă nu ne-am făcut planuri, dar este posibil să facem sărbătorile împreună. (…) Aveam tocuri și era normal să mă țină de mână pe drumul acela pavat. Am mers la film, nimic special”,  declara, recent, Simona Iacob, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cezar Ouatu vrea să devină tată

„Eu am zis, la un moment dat, că, până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, declara, la un moment dat, Cezar Ouatu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...