A slăbit enorm! Cum arată acum Diana Belbiță, la 2 ani după ce a participat la Exatlon România de la Kanal D

Publicat: 18/01/2020 | 16:54

Diana Belbiță a câștigat numeroși fani în urma participării la concursul Exatlon România, de la Kanal D. Au trecut 2 ani de la terminarea filmărilor, iar acum, luptătoarea este complet transformată. 

Prințesa Războinică Diana Belbiță a ajuns de nerecunoscut, la 2 ani de la participarea la Exatlon România. În prezent, vedeta Kanal D locuiește în Canada și pare că și-a schimbat radical viața. S-a transformat din punct de vedere fizic și pare că pune și mai mult accent pe imaginea sa. Cu toate acestea, Diana Belbiță nu se preocupă de make-up intens și nici nu etalează pe internet o garderobă plină cu haine cu glitter și paiete, căci știm cu toții că iubește și preferă stilul sport, lejer.

Pe contul ei de Instagram, Diana Belbiță le arată fanilor săi ce activități zilnice are, prin intermediul postărilor pe care le face, pe rețeaua de socializare.

Diana Belbiță a părăsit România

Recent, sportiva de numai 23 de ani a povestit pentru Prosport că a decis să se mute în Canada și, mai mult de atât, va reprezenta această țară, la luptele UFC.

În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel.

Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită. În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”, a spus Diana Belbiță, pentru Prosport.

Citește și...