”A slăbit foarte tare” CORNEL GALEŞ nu îşi poate reveni după moartea ILENEI CIUCULETE

Elena Merişoreanu a fost invitată într-o emisiune TV, în care a vorbit despre Ileana Ciuculete. Cântăreaţa de muzică populară susţine că a visat-o recent pe artistă.

Elena Merişoreanu a rămas uimită de visul pe care l-a avut la 10 zile după moartea Ilenei Ciuculete. În visul ei, interpreta era îmbrăcată într-o ie şi o fustă extrem de scurtă.

"Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multă. La un moment dat o văd pe ea că vine şi îi zic: ”Vai Ileana, ce ie frumoasă ai, e nouă?”, ea mi-a răspuns: ”Da, e nouă”. Şi când m-am uitat în jos am zis: ”Vai de mine, dar te faci de râs. Cum, aşa scurtă fusta asta pe tine, de ce n-ai pus subfusta?”. Ea mi-a zis: ”Aaa, lasă că vine Cornel şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă”. Mi-a zis părintele să îi fac colivă de două ori, că aşa e bine", a declarat Elena Merişoreanu.

În plus, interpreta a vorbit despre Cornel Galeş. ”Vorbeam cu Cornel şi îi spuneam: ”Mă, o simt tot timpul în casă”. El a slăbit foarte tare, suferă enorm de mult. Sunt cele mai triste zile pentru el şi vor fi în continuare. Cornel nu poate să creadă că Zânica lui nu mai e, dar nici eu", a mai spus Elena Merişoreanu.

Citeste despre:elena merisoreanu, ileana ciuculete, ileana ciuculete a murit


Share On Facebook