A șocat la ”Românii au talent”. “Trag un tir de 7 tone!” Adriana a rupt tăcerea

Publicat: 15/03/2019 | 22:33

Adriana Geamănu a surprins la ultima ediție a show-ului “Românii au talent”. Tânăra a fost prezentă la concursuri din Europa și America. A obținut locul 2, în urmă cu trei săptămâni, la o competiție organizată chiar de Arnold Schwarzenegger.

Aș putea să trag un TIR de 7 tone. Pot trage orice după mine orice. Chiar și un avion, deși multora le este greu să creadă.  Sunt calmă, iubitoare. Sunt un om normal. Am titlul de cea mai puternică femeie din țară, desemnată”, a spus Adriana Geamănu.

Adriana are un vis. Să ajungă numărul 1 în lume. Vrea să ajungă cea mai puternică femeie din lume. ”Prefer să las destinul să lucreze, să fie o surpriză chiar și pentru mine”, a precizat Adriana.

Tânăra a precizat că banii pe care i-ar câștiga de pe urma show-ului ”Românii au talent” i-ar investi în organizarea competițiilor de forță. Altfel, Adriana are o relație și urmează să se căsătorească.

Iubesc să văd femei puternice, femei curajoase, care-și urmează visul. Felicitări pentru ceea ce faci!”, a fost reacția Andrei, după momentul de la ”Românii au talent”.

Citește și...