A ținut în ea, dar acum Misha a spus în sfârșit adevărul despre divorțul de Connect-R: „Relația mea cu Relu..”

Publicat: 12/03/2019 | 09:06

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu aproape doi ani, iar relația lor continuă să fie una frumoasă. Dacă până acum a ținut totul în ea, preferând discreția, ei bine, artista a spus adevărul despre divorțul de cântăreț.

Deși drumurile lor s-au separat, Misha și Connect-R au o relație foarte bună și vorbesc destul de des, asta datorită fetiței pe care o au împreună, Maya. Chiar dacă micuța locuiește împreună cu mama, petrece mult timp și cu artistul.

Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile. Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva. Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el” a povestit Misha la emisiunea „Răi da’ buni”.

Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul”, a mai spus Misha.

S-au căsătorit în vara lui 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar, în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. (VEZI ȘI: MISHA A RUPT TĂCEREA, LA UN AN DE LA DIVORȚ: „EU ȘI CONNECT-R SUNTEM…”)

Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip-hop, dance și pop, de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya. Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public în 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț, pe contul lui de Instagram.

Citește și...