A uitat-o pe Angelina! Ea e noua iubită a lui Brad Pitt

Publicat: 05/10/2018 | 10:08
A uitat-o pe Angelina! Ea e noua iubită a lui Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt a trecut peste divorțul de Angelina Jolie! Celebrul actor de la Hollywood a fost surprins de paparazzi americani în compania unei blonde. Este vorba despre  Sat Hari Khalsa, o tânără pasionată de spiritism. 

Sat Hari Khalsa este și designer de bijuterii. Presa de peste Ocean susține că ea este noua iubită a lui Brad Pitt. Se pare că actorul ar fi petrecut timp cu ea la o petrecere din Los Angeles, potrivit Daily Mail. Cei care i-au văzut spun că  Sat Hari Khalsa și Brad Pitt au părut foarte apropiați, având gesturi intime. Ce e și mai șocant este că bijuteriile create de ea au fost printre favoritele unei foste iubite de-ale lui Brad Pitt, actrița Jennifer Aniston.

Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că divorțează în toamna anului 2016

Pe 20 septembrie 2016, cei doi foști parteneri au anunțat că divorțează. După decizia-șoc, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au luptat pentru obținerea custodiei celor șase copii ai lor. Actorul a fost acuzat că l-a abuzat pe unul dintre ei, iar acesta a fost și motivul pentru care Angelina Jolie a intentat divorț.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au format în cuplul încă din anul 2005, când erau pe platourile de filmare de la „Domnul şi doamna Smith”. Relaţia celor doi a continuat o perioadă lungă de timp, până când, în vara anului 2014 s-au căsătorit. Angelina Jolie are împreună cu Brad Pitt șase copii – dintre care trei sunt biologici: Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptaţi din diferite zone ale lumii: Maddox, Pax, și Zahara. În 2013, a fost supusă unei duble mastectomii, după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului de sân și a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a supus și unei operații pentru îndepărtarea ovarelor și a uterului.

Citește și...