A vrut să se laude pe internet cu inelul de logodnă, dar s-a făcut de tot râsul! Ce ascundea, de fapt, viitoarea mireasă

Publicat: 13/06/2019 | 16:19
A vrut să se laude pe internet cu inelul de logodnă, dar s-a făcut de tot râsul! Ce ascundea, de fapt, viitoarea mireasă

Mândră că tocmai a fost cerută de soție, o femeie din Statele Unite și-a pozat bijuteria prețioasă, dar altceva a atras atenția internauților. În poză s-a văzut un detaliu care a făcut-o de râs pe viitoarea mireasă. 

În imagine, viitoarea mireasă din Statele Unite, apare cu un inel de logodnă imens. Din păcate pentru ea dimensiunea bijuteriei nu a salvat-o, oamenii observând imediat unghiile neîngrijite ale femeii, relatează Daily Mail.

Un utilizator de Facebook a preluat imaginea şi a pus-o pe mai multe grupuri. Oamenii au reacţionat imediat.

Am preluat imaginea asta îngrozitoare. Pe lângă faptul că inelul nu este ceea ce trebuie, ce naiba se întâmplă cu unghiile acestei femei?”, a comentat cel care a preluat imaginea.“Nu sunt o persoană care să rămână fără cuvinte, însă această poză m-a lăsat cu gura căscată. Una dintre unghii sta să pice. Nici nu pot să observ inelul, este îngrozitor ce se întâmplă cu manichiura”, a comentat cineva.

O astfel de manichiura trebuie întreţinută la două săptămâni. Cred că la ea au trecut luni. Altfel nu îmi explic”, a mai o alta persoana.