Abi Talent îl demolează pe Alex Velea: ”Am avut mai multe femei decât a avut el toată viața!”

Autor: C. C.
Publicat: 15/01/2020 | 22:37

Abi Talent nu lasă garda jos și, pur și simplu, îl „demolează” pe Alex Velea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare, care, cu siguranță, vor incendia showbiz-ul. (VEZI ȘI: IMAGINEA CARE DEMONTEAZĂ „ȘMECHERIA” LUI ABI TALENT)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor mărturisiri incredibile legate de mega-controversa momentului, dintre autointitulatul ”Rege pă România” și Alex Velea. (NU RATA: MIRCEA BADEA ÎL FACE PRAF PE ABI TALENT)

Disputa dintre cei doi cântăreți a ajuns la cote inimaginabile. Dacă, la început, lucrurile se rezumau la niște replici mai acide, acum jignirile nu se mai opresc, nici dintr-o parte, nici din cealaltă. Abi Talent a apelat la ”artileria grea”. Puștiul care a făcut furori printre adolescenți cu muzica lui îl „demolează” pe Alex Velea.

”Am avut mai multe femei decât a avut el toată viața! Nu sunt homosexual și nici nu am nimic cu aceștia. Dar vă asigur eu că el este. Despre scandal știe doar cine trebuie și nu vreau eu ca să dau din casă”, a declarat Abi Talent, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

„Război” între Abi Talent și Alex Velea

„Conflictul” a început în urmă cu câteva săptămâni, după un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, într-un mall din Capitală. Apoi, cei doi s-au ”războit”, crunt, pe Instagram. Cel ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar și de soția lui Alex Velea, Antonia. Aceasta nu a rezistat și l-a făcut praf pe Abi.

Rău de gură, tânărul de 19 ani, aflat în plină glorie printre puștii mondeni, a lovit din nou. Alex Velea a ieșit, la un moment dat, din peisaj, pentru că, spun apropiații lui, nu a mai vrut să-și pună mintea cu puștiul. Doar că Abi a continuat ”recitalul”. (CITEȘTE AICI: ANAMARIA PRODAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU ABI TALENT)

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

O noua rundă în ”meciul” dintre Abi Talent și Alex Velea

Familia lui Abi stăpânește mahalaua Buzăului!

Potrivit unor surse D.A.S., familia tânărului Abi Talent ar fi „luat în stăpânire” mahalaua Buzăului, orașul natal al tânărului. Din câte se pare, de-a lungul timpului, Julien Panțic, tatăl lui Abi Talent, ar fi fost implicat în mai multe scandaluri. Suraj, așa cum este cunoscut bărbatul în mahalaua Buzăului, s-ar fi răfuit, în mai multe rânduri, cu clanurile țigănești din Buzău. (NU RATA: ALEX VELEA A DAT DE PĂMÂNT CU ABI TALENT, DUPĂ CE S-A ÎNTÂLNIT CU JOSHUA CASTELLANO)

Mai mult decât atât, Suraj, părintele puștiului care a înnebunit țara cu ”Papuci Gucci”, ar fi dat explicații în fața oamenilor legii după ce a fost implicat într-un dosar de falsificare de bani, în care a avut calitatea de suspect.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...