Abi Talent îl umilește din nou pe Alex Velea! După ce l-a făcut praf în diss-ul lansat, trapperul îl ia la mișto pe rivalul său

Publicat: 24/05/2020 | 21:32
Abi Talent îl umilește din nou pe Alex Velea! După ce l-a făcut praf în diss-ul lansat, trapperul îl ia la mișto pe rivalul său

A lipsit 2 luni din lumina reflectoarelor, dar și-a plănuit în detaliu revenirea! Abi Talent nu se mai oprește din făcut miștouri la adresa rivalului său, Alex Velea.

După ce a lansat un diss pentru Alex Velea, Abi Talent continuă seria miștourilor la adresa rivalului său. Pe contul lui de pe Instagram, trapperul a postat două fotografii cu el, în compania unui cățeluș simpatic din rasa Bichon. Nimic neobișnuit, nu? Însă patrupedul cu pricina nu este un cățel oarecare, ci cățelul-vedetă din videoclipul lansat de Abi ieri, pe piața muzicală.

NU RATA – ABI TALENT O IRONIZEAZĂ PE ANTONIA, ÎN MELODIA LANSATĂ PENTRU ALEX VELEA: „ANTONIA, IO TI AMO, SEMNAT ABI CASTELLANO”

Vă spuneam că nu este un cățel oarecare din acest motiv, însă mai există unul! Bichonul poartă la gât un medalion auriu pe care scrie „VELEA GOLDEN BOY”, lucru prin care Abi Talent demonstrează că îl ia la mișto din nou pe iubitul Antoniei, fără nicio reținere. „V-a fost dor de mine, este?” a scris Abi, în dreptul imaginii postate. Fotografia a adunat peste 50.000 de like-uri în numai jumătate de oră, pesemne că fanii lui au așteptat cu nerăbdare clipa revenirii atât pe piața muzicală, cât și în mediul online.

Abi Talent, diss pentru Alex Velea

Abi a lucrat timp de 2 luni la o piesă care deja a ajuns numărul 2 în trendingul de pe Youtube, iar la cum curg vizualizările, cu siguranță va ajunge locul 1, în cel mai scurt timp.

CITEȘTE ȘI – ABI TALENT, REVENIRE ÎN FORȚĂ! REGELE ROMÂNIEI DĂ DE PĂMÂNT CU ALEX VELEA ȘI LINO GOLDEN: „JADOR VĂ PUNE MÂNCARE PE MASĂ”

Artistul a cucerit din nou fanii cu stilul lui excentric, dar și cu dezinhibarea cu care scrie versurile ce îi sunt adresate lui Alex Velea. Nu rămâne decât să vedem care va fi reacția iubitului Antoniei sau dacă va avea una, vizavi de melodia pe care Abi tocmai a lansat-o.