Abi Talent, revenire în forță! Regele României dă de pământ cu Alex Velea și Lino Golden: „Jador vă pune mâncare pe masă”

Publicat: 24/05/2020 | 16:37
Abi Talent, revenire în forță! Regele României dă de pământ cu Alex Velea și Lino Golden: „Jador vă pune mâncare pe masă”

Abi Talent nu a stat degeaba 2 luni, căci pandemia l-a inspirat să lanseze diss pentru Alex Velea! Supranumit Regele României, trapperul din generația tânără a dat de pământ din nou cu Alex Velea, dar de această dată nu l-a ratat nici pe Lino Golden. 

A stat ce a stat, dar a revenit în forță! Abi Talent a lansat pe piața muzicală un diss pentru Alex Velea în care îi răspunde acestuia la melodia lansată în urmă cu 2 luni.

CITEȘTE ȘI – DE CE A DISPĂRUT ABI TALENT DIN LUMINA REFLECTOARELOR. PLANUL SECRET PE CARE L-A PUS LA CALE RIVALUL LUI ALEX VELEA

Îmbrăcat în haine de firmă și mereu cu vorbele la el, Abi nu a stat prea mult pe gânduri și a scos câteva versuri bombă, melodia „Câinele meu – Diss Velea” ajungând deja la peste 800.000 de vizualizări în nici 24 de ore și ocupând locul 2 în trendingul de pe Youtube.

Înainte de lansarea melodiei, Abi Talent a postat mai multe mesaje pe Instagramul său în care îi atacă dur pe Alex Velea și pe Lino Golden.

Abi Talent, atac dur la adresa lui Alex Velea și a lui Lino Golden

Tânărul artist a făcut capturi de pe Youtube la numărul de vizualizări pe care l-a obținut fiecare dintre cei doi și a ajuns la o singură concluzie: Jador este cel care i-a ridicat pe Velea și Lino și i-a adus din nou în topul preferințelor fanilor lor.

NU RATA – CU CE ÎȘI OCUPĂ ABI TALENT TIMPUL, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS. REGELE ROMÂNIEI DEMONSTREAZĂ CĂ E IARĂȘI PE VAL!

„Trebuia să pun o piesă azi la 3 dar am dormit cam mult…Velea singur – 116.000 vizualizări în 2 săptămâni, Velea cu Jador – 2 milioane vizualizări în 2 zile, Lino cu Jador – 45 milioane vizualizări în 2 luni, Lino singur – 1 milion vizualizări într-o lună. Concluzie…Jador vă pune mâncare pe masă, puii mei, voi solo sunteți morți. Credeați că am stat degeaba 2 luni? Și abia începe…Am supărat cam multă lume azi…asta consider eu o zi reușită” a scris Abi Talent, pe contul său de Instagram.