De ce a dispărut Abi Talent din lumina reflectoarelor. Planul secret pe care l-a pus la cale rivalul lui Alex Velea

Publicat: 22/05/2020 | 14:17
De ce a dispărut Abi Talent din lumina reflectoarelor. Planul secret pe care l-a pus la cale rivalul lui Alex Velea

A trecut ceva timp de când Abi Talent a dispărut din lumina reflectoarelor și cu siguranță fanii artistului s-au întrebat ce anume s-a întâmplat cu el și de ce nu mai apare în spațiul public. Ei bine, stați pe fază, căci Abi a pus la cale un plan inteligent de revenire.

Abi Talent făcea ravagii în spațiul public, în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, de la o vreme, regele României și-a cam ieșit din formă. Sau, cel puțin, asta au crezut fanii lui, care nu au mai văzut niciun fel de activitate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI – “REGELE” LE TAIE ARIPILE LUI JADOR ȘI ABI TALENT. “CÂND O FI CEVA, MĂ DEZBRAC EU DIRECT ȘI…”

Adevărul este, de fapt, altul, căci Abi Talent a pus la cale un plan inteligent pe care urmează să-l pună în aplicare în cel mai scurt timp.

Abi Talent pregătește revenirea pe piața muzicală

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că motivul pentru care Abi Talent a lipsit din spațiul public este acela că artistul a plănuit de la A la Z revenirea sa în industria muzicală. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, Abi a muncit din greu pentru a lansa o nouă piesă, după cum ne-am putut da seama în urma unei postări făcute pe contul acestuia de Instagram, în urmă cu doar câteva zile.

NU RATA – ABI TALENT, MESAJ ULUITOR DESPRE VIRUSUL UCIGAȘ DIN CHINA! ARTISTUL A FOST DUR CRITICAT

După o absență atât de lungă, cu siguranță fanii lui Abi Talent de-abia așteaptă să asculte noul hit al artistului și să vadă ce videoclip incendiar a mai pregătit, de data aceasta.

Citește și...