“Regele” le taie aripile lui Jador și Abi Talent. “Când o fi ceva, mă dezbrac eu direct și…”

Publicat: 09/05/2020 | 16:00

Florin Salam este, pe bună dreptate, supranumit de mulți “Regele manelelor”. De-a lungul timpului și-a făcut un nume, astfel că nu ia în calcul să cânte cu oricine, nefiind disperat să intre în “trending”. Recent, artistul a anunțat, pe durata unui live, pe contul lui oficial de Instagram, că nu ia în calcul sub nicio formă să facă vreo piesă alături de Abi Talent sau de Jador, cum s-a vehiculat în ultimele zile.

VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE

Recent, Abi Talent a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu Florin Salam, în care artistul părea să fie la filmarea unui videoclip. Imediat, a apărut informația potrivit căreia “Regele manelelor” ar lucra la o piesă cu puștiul originar din Buzău. Total fals!

Nu am făcut nici o piesă cu Abi! Și așa mulți dintre voi mi-ați scris că scot piesă cu Abi și că de ce n-am scos cu Alex Velea! Păi eu îl respect foarte mult și pe Abi, țin foarte mult la Alex, eu n-am nici o treabă cu ce a fost, discuția aia între ei. Acum știu de ce mă întrebați, aici vreți să ajung… Dacă e nevoie”, a spus Florin Salam.

Florin Salam alături de iubita lui, Roxana Dobre

NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!

Râde de melodia lui Jador

Florin Salam a negat inclusiv o posibilă colaborare cu Jador, care, recent, alături de Lino Golden, a scos piesa „Dau Moda”, care a făcut 42 milioane de vizualizări într-o lună. Ar prefera, mai degrabă, să se dezbrace!

NU RATA: EXCLUSIV. JADOR ȘI VULPIȚA, CONFRUNTAREA MOMENTULUI! MANELISTUL, MESAJ RADICAL PENTRU VERONICA STEGARU, DUPĂ CE A FOST DETRONAT DIN TRENDING: „EU O SĂ FIU ÎN CONTINUARE…”

Deocamdată ce treabă are omul (n.r. Abi) să cânte cu mine? El cântă altceva… Cânt eu melodii d-astea?… prostii?… nu prea cânt eu! Voi nu știți că eu nu cânt cu… Uite cum e melodia asta, mă scuzați că o spun, asta cu «tanga». Eu n-am cum să cânt o melodie cu «tanga» în viața mea. Păi când o fi ceva, mă dezbrac eu direct și fac vizualizări d-astea”, a mai spus Florin Salam.

Citește și...