Accident din pricina ploii înghețate?! Trei persoane au fost rănite într-un carambol pe DN2

Publicat: 18/03/2018 | 15:35
Accident din pricina ploii înghețate?! Trei persoane au fost rănite într-un carambol pe DN2

Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN 2 (E 85), la Slobozia Bradului, în judeţul Vrancea, informează romaniatv.net. În accident au fost implicate două autoturisme şi două TIR-uri. Circulaţia pe toate drumurile din Vrancea se desfăşoară în condiţii de iarnă şi este semnalat fenomenul de ploaie îngheţată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, accidentul a avut loc la Slobozia Bradiului, la intersecţia cu drumul care duce spre satul Coroteni. La locul accidentului, în care au fost rănite trei persoane, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri de la Râmnicu Sărat, poliţişti şi ambulanţe de la SAJ Vrancea şi SMURD. Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, starea lor fiind bună. O singură persoană a fost preluată de un echipaj SMURD.

Din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt condiţii de formare a poleiului pe mai multe artere din judeţele Braşov, Brăila, Buzău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, IalomiţaMureş şi Prahova. Șoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere. (VEZI ȘI: Accident teribil în Târgu Jiu! Un tânăr a murit și altul e în stare gravă)

Citește și...