Accident grav în apropiere de Craiova! 17 deţinute au fost implicate în incidentul rutier

Publicat: 12/09/2019 | 09:09

O dubă a Penitenciarului Craiova în care se aflau mai multe deținute s-a ciocnit în această dimineață cu un autoturism. Impactul s-a produs în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. Printre răniți se află și un copil. 

Accident grav în apropiere de Craiova! 17 deţinute au fost implicate în incidentul rutier

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 65 Craiova – Balş, pe raza localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, după ce o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit. Reprezentanții ISU Dolj declară că în urma impactului au suferit leziuni două femei și un copil. Una dintre victime se afla în autospecială, iar celelalte două în mașină.

“Până în acest moment la UPU vor fi transportate trei persoane. Toate victimele erau conștiente și cooperante cu atacuri de panică și prezentau dureri în zona abdominală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Surse din anchetă spun că autospeciala implicată este o dubă a Penitenciarului Craiova în care se aflau mai multe deținute.

Poliția Dolj a anunțat că șoferul unui autoturism care circula dinspre Balș spre Craiova nu s-a asigurat la o întoarcere și a lovit un microbuz care circula din sens opus, în care se aflau mai multe deținute. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.