Accident grav în Botoșani, provocat de un tânăr care făcea live pe Facebook VIDEO

Publicat: 02/06/2020 | 07:52
Accident grav în Botoșani, provocat de un tânăr care făcea live pe Facebook VIDEO

Un grav accident a avut loc la Botoșani și a fost provocat de un tânăr teribilist care, în timp ce conducea, făcea și un live pe Facebook. Două persoane au rămas încarcerate în urma incidentului de pe șosea.

CITEȘTE ȘI: DECIZIA LUATĂ DE POLIȚIȘTI ÎN CAZUL ȘOFERULUI CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL MORTAL DIN TULCEA, TRANSMIS LIVE PE FACEBOOK

Făcea un live pe Facebook când a lovit două mașini aflate în trafic. S-a întâmplat pe o șosea din Botoșani, unde tânărul care-și îndreptase atenția mai mult pe telefon a izbit două autoturisme, rănind persoanele aflate în ele. Tânărul șofer se afla la volanul unui autoturism marca Audi și conducea cu viteză excesivă, iar în același timp transmitea totul prietenilor virtuali de pe telefon. La un moment dat, tânărul a intrat în plin într-un alt autoturism care se afla oprit pe stradă, iar din impact a lovit și o altă mașină.

VEZI AICI FILMULEȚUL

Primul autoturism lovit s-a răsturnat, iar cele două persoane aflate în el au rămas incarcerate. De parcă nu ar fi fost de ajuns, șoferul vinovat de producerea accidentului s-a pus pe scandal, iar polițiștii sosiți la fațaa locului pentru cercetări au chemat un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale. Potrivit presei locale, acesta era extrem de recalcitrant și părea că se află sub influența băuturilor alcoolice, scrie antena3.ro.

Accident mortal în Dolj, transmis live pe Facebook

La începutul anului, o persoană și-a pierdut viața într-un accident rutier care a fost transmis live pe Facebook. S-a întâmplat în pasajul suprateran din centrul Craiovei. O mașină în care se aflau trei persoane s-a izbit violent de un stâlp. O tânără de 25 de ani a decedat în urma impactului. Accidentul a fost transmis live pe Facebook de una dintre pasagerele mașinii. Ca o ironie a sorții, ocupanții autoturismului ascultau, chiar în acele momente, o melodie al cărei refren era „Lasă că nu mori…” .

NU RATA: ACCIDENT VIOLENT ÎN ARGEȘ! IMPACTUL A FOST ATÂT DE PUTERNIC, ÎNCÂT MAȘINILE AU FOST PROIECTATE ÎNTR-UN ȘANȚ

Potrivit IPJ Dolj, „un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ”.

Accidentul a fost transmis live pe Facebook de una dintre pasagerele mașinii. Chiar în momentul impactului, în autoturism se auzea o melodie al cărei refren conținea versul „Lasă că nu mori!”. După ce mașina a lovit stâlpul, se mai aud doar strigătele de ajutor ale răniților, în timp ce utilizatorii care urmăreau transmisiunea întreabă, în scris, dacă ocupanții mașinii sunt bine.