Decizia luată de polițiști în cazul șoferului care a provocat accidentul mortal din Tulcea, transmis live pe Facebook

Publicat: 12/08/2019 | 21:59
Decizia luată de polițiști în cazul șoferului care a provocat  accidentul mortal din Tulcea, transmis live pe Facebook

Șoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, transmis pe Facebook, a fost, luni, arestat preventiv. Un copil de trei ani și două femei, între care una însărcinată, au murit, după ce mașina a intrat peste ei în curte.

Citește și: Ea este gravida care a murit în urma accidentului din Tulcea! Cumnata sa, care e însărcinată în 2 luni, a fost operată pe creier. Medicii nu îi dau șanse de supraviețuire

Șoferul care a provocat accidentul din Tulcea a fost arestat

Potrivit IPJ Tulcea, instanța a dispus, luni, arestarea preventivă a bărbatului acuzat de producerea accidentului din localitatea Văcăreni. “Pe numele conducătorului auto implicat în accidentul rutier din data de 11 august a.c., de pe raza localității Văcăreni, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Tulcea.

Inițial, șoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit în Luncavița. Luni dimineața, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.Potrivit polițiștilor, șoferul avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O femeie și un copil au murit, duminică seara, iar o femeie însărcinată a murit la spitalul din Galați, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite. Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați către spitale. Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului.

Citește și...