Ea este gravida care a murit în urma accidentului din Tulcea! Cumnata sa, care e însărcinată în 2 luni, a fost operată pe creier

Publicat: 12/08/2019 | 21:49

Femeia din imagine este Fatma, gravida aflată în a șaptea lună de sarcină care a murit în urma accidentului terifiant din județul Tulcea. În brațele ei este fiul său, Ionuț, care avea doar trei anișori și care a murit pe loc după ce bolidul a fost scăpat de sub control de șoferul care circula cu peste 150 km/h. Cumnata sa, care este însărcinată în 2 luni, a fost operată pe creier de urgență, însă, medicii nu au vești bune.

Citește și: Decizia luată de polițiști în cazul șoferului care a provocat accidentul mortal din Tulcea, transmis live pe Facebook

Ea este gravida care a murit în urma accidentului din Tulcea

Fatma avea 26 de ani și era însărcinată în 7 luni. Ea a murit în elicopterul SMURD care o transporta la Galaţi, însă, băiețelul său nu a avut nicio șansă la viață după ce a fost spulberat de BMW-ul, condus de un șofer beat. Acesta a intrat în curtea casei victimelor cu peste 150 km/h. O femeie de 79 de ani a murit și ea pe loc.

Citește și: Cine este şoferul cu BMW care a omorât trei oameni în curte, în timp ce era live pe Facebook

Cea de-a patra victimă aflată în curtea casei în care a intrat bolidul este tot o tânără gravidă, cumnata tinerei decedate. În vârstă de 33 de ani, aceata este însărcinată în 2 luni şi a fost transportată la spitalul din Galaţi cu o ambulanţă. Ea fost operată pe creier, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. În grija doctorilor au ajuns și prietenii șoferului inconștient.

Vă reamintim că bărbatul care călătorea pe bancheta din spate a BMW-ului a transmis live pe Facebook accidentul. În imagini se vede cum şoferul e şicanat de un prieten, care stătea în dreapta. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi atât prietenii, cât şi persoanele din curte să se lupte pentru viața lor.

Citește și...