Accident grav în Giurgiu! Un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate

Autor: A. D.
Publicat: 21/05/2020 | 20:22
Accident grav în Giurgiu! Un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate

Un accident grav a avut loc astăzi la ieșirea din municipiul Giurgiu. Un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Stâlpu de electricitate a fost rupt în urma incidentului și a căzut pe șosea, blocând cele trei benzi de circulație. Șoferul autoturismului ce a provocat accidentul a fost preluat de către ambulanță și transportat de urgență la spital. (CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN GIURGIU. O FEMEIE A MURIT, IAR UN BĂRBAT ȘI 3 COPII AU FOST RĂNIȚI DUPĂ CE MAȘINA S-A IZBIT DE UN COPAC)

La fața locului a fost nevoie de intervenția unei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. (VEZI ȘI: AȘA CEVA NU S-A MAI POMENIT. MELODIA „BELLA CIAO” A RĂSUNAT ÎNTR-O MOSCHEE DIN TURCIA, ÎN LOCUL CHEMĂRII LA RUGĂCIUNE. VIDEO)

În accident a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Acesta a fost rupt și a căzut pe sosea,  blocând trei benzi de circulație. Șoferul autoturismului a fost preluat de către ambulanta SAJ.

A fost solicitat și un echipaj din cadrul societății de furnizare a energiei electrice. În continuare, echipajele de pompieri asigură măsurile PSI.

O șoferiță s-a izbit cu mașina de o cisternă încărcată cu ciment.

Un alt accident destul de grav a avut loc acum câteva zile tot în Giurgiu, în localitatea Malu Spart, pe Drumul Județean 601. O șoferiță a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce s-a izbită cu mașina de o cisternă încărcată cu ciment.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, precum și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos.

În urma impactului cu cisterna care transporta ciment, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a fost aruncat în șanț. Conducătoarea autoturismului, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD, cu atac de panică și a primit îngrijiri la fața locului. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Citește și...