Accident grav în lanț, pe DN 19, la ieșirea din Carei! Care e bilanțul victimelor

Publicat: 11/02/2019 | 17:36

Accident foarte grav pe Drumul Național 19, luni, la ieșire din municipiul Carei în jud. Satu Mare. Potrivit primelor informații este vorba despre un impact între patru mașini, anunţă Presa SM, citată de b1.ro.

Întregul incident a început după ce șoferul unei Dacia Logan a încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure. Șoferul unui autoturism BMW a intrat în depășirea legală a unui autobuz, iar ulterior a rezultat coliziunea dintre Logan și BMW.

În context, șoferița unui autoturism marca Hyunday a oprit de urgență, pentru a nu intra în coliziune cu mașinile implicate deja în accident, iar șoferul unui alt autoturism aflat în spate, nepăstrând distanța regulamentară, a intrat în coliziune.

Autoturismul Dacia Logan s-a oprit în gardul unui atelier auto, iar BMW-ul s-a oprit într-un cap de pod. Un autoturism Hyundai a ajuns direct în șanț.

La fața locului intervin mai multe echipaje de descarcerare și prim ajutor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, respectiv echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Salvatorii au extras din mașină victimele. Șoferul autoturismul Dacia Logan a fost rănit. De asemenea, a necesitat îngrijiri medicale un pasager aflat în autoturismul BMW.

 

Citește și...