Accident grav în Prahova! Două autoturisme și o autobasculantă au intrat în coliziune. Un copil a fost preluat de elicopterul SMURD

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 17:44

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în județul Prahova. Două autoturisme și o autobasculantă încărcată cu bitum au intrat în coliziune. Impactul a fost devastator. O femeie și un copil au rămas încarcerați. A fost solicitat elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs în comuna Loloiasca, pe DN1 B. Cele două autoturisme și o autobasculantă încărcată cu bitum s-au ciocnit violent și cinci persoane au fost rănite. Un băiat de 14 ani și o femeie de 32 de ani au rămas încarcerați. Pentru a-i scoate din mașină a intervenit descarcerare, o autospeciala de stingere și la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe.

Elicopterul SMURD a aterizat pe DN1B pentru a prelua victimele. Femeia a suferit traumatism cranian și fracturi, iar copilul este inconștient. (CITEȘTE ȘI: MOARTE FULGERĂTOARE PENTRU UN COPIL DE 6 ANI DIN DÂMBOVIȚA DUPĂ UN ACCIDENT! A FOST SOLICITAT UN ELICOPTER SMURD, DAR MEDICII NU AU REUȘIT SĂ-I SALVEZE VIAȚA)

Băiatul a fost intubat și va fi preluat de elicopter, femeia va fi dusă la spital de o ambulanță.

Trafic Blocat și pe DN2, în Ialomița

Tot astăzi, un accident grav s-a petrecut și în Ialomița. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, circula pe DN2, ar fi pierdut controlul direcție de mers într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului și a unui pasager din același autoturism. (VEZI ȘI: ACCIDENT TERIBIL! O FETIȚĂ DE UN AN A FOST LOVITĂ DE O MAȘINĂ DUPĂ CE A CĂZUT DINTR-UN AUTOTURISM AFLAT ÎN MIȘCARE)

În urma testării cu aparatul Drager, în cazul șoferului autovehiculului, rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. După impact, microbuzul a fost proiectat în șanț. Traficul este blocat.