Accident grav în Ungaria. Un TIR condus de un român a lovit în plin un autocar. Imagini șocante

Publicat: 04/12/2018 | 12:03

Accident grav în Ungaria. Un TIR condus de un român a lovit în plin un autocar. Conform informațiilor furnizate de observator. tv, accidentul a avut loc luni de dimineaţă pe M1, la 88 de km de Budapesta, în direcţia spre capitala maghiară. Şoferul unui camion românesc a intrat în plin într-un autocar din Ucraina care staţiona pe banda de urgenţă. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Șoferul român a fost transportat, în stare gravă, la spital. El rămăsese încarcerat în cabina distrusă în urma impactului. Autocarul a fost aruncat pe câmp și s-a răsturnat. Din fericire, doar trei dintre oamenii care se aflau la bord au fost răniţi.

Un TIR condus de un român a fost implicat, acum câteva zile, într-un accident în Italia

Un șofer de TIR de origine română a accidentat grav o tânără de 25 de ani, în Italia! Fata, care conducea un autoturism, a fost aproape strivită sub cabina mastodonutului. Se pare că vinovată este tânăra, care a lovit TIR-ul. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Simțind că a lovit ceva, șoferul de TIR a oprit imediat după impact, apoi a coborât pentru a vedea despre ce este vorba. A văzut tragedia: autoturismul pe care-l conducea tânăra intrase sub TIR! Acesta a sunat imediat după ajutoare, iar ambulanța a sosit imediat. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: DOUĂ TIRURI S-AU CIOCNIT FRONTAL PE DN 72, ÎN DÂMBOVIȚA. UNUL DINTRE ȘOFERI A RĂMAS ÎNCARCERAT

Un TIR românesc a intrat în plin într-un autocar, în Ungaria. © 24.hu
Citește și...