Accident horror lângă Iași. Un adolescent de 17 ani, mort după ce o țeavă i-a „rupt în două” pieptul

Publicat: 22/08/2020 | 10:19
Accident horror lângă Iași. Un adolescent de 17 ani, mort după ce o țeavă i-a „rupt în două” pieptul

Un tânăr de 17 ani din comuna Sirețel, județul Iași, a murit, în noaptea de 21 spre 22 august, după ce a intrat cu scuterul într-un podeț al unei gospodării. În urma impactului, o țeavă i-a secționat pieptul în două.

Din primele cercetări făcute de poliție, se pare ca victima ar fi pierdut controlul monopedului. Salvatorii veniți la fața locului nu avut încotro decât să pronunțe decesul.

Citește și: OMS a anunțat când ar putea să se sfârșească pandemia de coronavirus

O altă tragedie, produsă în urmă cu doar câteva zile

În urmă cu doar câteva zile, o fetiță de 1 an a fost decapitată după ce mașina în care era împreună cu părinții săi a intrat sub un tir. Mama ei a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spitalul din Pitești, unde a ajuns și soțul său.

O tânără familie a fost distrusă după manevra inconștientă făcută la volan de șoferul unui tir. Bărbatul a ratat ieșirea de pe autostradă spre Slatina și a întors mergând pe contrasens. Într-o zonă fără parapeți despărțitori, el a vrut să reintre pe cealaltă bandă și, efectiv, a întors mastodontul. BMW-ul în care se afla copila de aproape doi ani și părinții ei s-a izbit de autoutilitară, iar impactul a fost extem de violent, după cum puteți vedea în galeria foto, dar și în clipul de mai jos. În vârstă de 30 de ani, șoferul mașinii a ajuns sub roțile tirului în încercarea de a evita accidentul.

Aflată într-un scaun special pentru copii, micuța de un an și 9 luni a fost decapitată în momentul impactului. Salvatorii supraviețuitorilor au fost șocați de imaginile care le-au găsit la locul tragediei.

Nu rata: Atenție, ți se poate întâmpla chiar ție! Bucureștean, arestat pentru că i-a ridicat fusta unei tinere

Mama ei, o femeie de 25 de ani, a fost dusă de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, însă, a murit la scurt timp. În mâinile medicilor a ajuns și şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.