Accident în lanț pe A1! Cinci mașini sunt implicate în carambol

Publicat: 29/10/2018 | 19:54

Accident groaznic în lanț pe autostrada București-Pitești. Cinci autoturisme sunt implicate într-un carambol la km 104 pe A1. La fața locului intervin mai multe autospeciale de descarcerare, SMURD și autospeciale cu apă și spumă. O persoană este încarcerată, sub un autoturism. Victima, un bărbat, care era în mașină s-a răsturnat pe o parte, ieșită parțial pe geam, conștientă, cooperantă. Altă persoană prezintă dureri la coloana vertebrală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia rutieră este blocată la kilometrul 103, pe sensul către Piteşti. În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav.

Accident mortal în Hunedoara. Un autocar cu 72 de persoane s-a răsturnat pe DN 7

Aproape 100 de oameni au trăit clipe de coșmar în timp ce se întorceau din Spania acasă. Autocarul în care erau s-a răsturnat în localitatea Tătărăşti din judeţul Hunedoara. La scurt timp după ce a fost făcut apelul la serviciul unic de urgență 112, utorităţile au declanșat planul roşu de intervenţie. În urma incidentului rutier, o persoană a murit, iar alte 23 au fost rănite şi transportate la spitale din zonă.

Accidentul violent s-a petrecut în zorii acestei dimineți pe Drumul Național 7 din localitatea Tătărăşti, aflată în județul Hunedoara. În urma impactului, o femeie a rămas încarcerată, iar alți 23 de pasageri au fost răniți, ei fiind transportați la spitalele din Deva și Orăștie. Din nefericire, femeia a decedat din cauza rănilor grave, iar restul victimelor au fost cazate în alte spaţii, potrivit IGSU. (Citește AICI mai multe detalii)

Citește și...