Accident în lanț produs de o șoferiță neatentă. Două mașini au ajuns în șanț, răsturnate

Publicat: 09/09/2020 | 12:19

Neatenția unei șoferițe a dus la un accident în lanț în județul Dâmbovița. Pe una dintre cele mai circulate șosele din județ, o șoferiță nu s-ar fi asigurat la o depășire și a provocat un accident în care au fost implicate patru mașini. Două dintre ele au ajuns în șanțuri. Din fericire, doar două persoane au suferit răni ușoare.

Accidentul s-a produs pe DN72 Găești-Ploiești, în dreptul localității Dragodana din Dâmbovița. Din primele cercetări,  se pare că o femeie de 30 de ani, din Găești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autovehicul.

Astfel, aceasta a intrat în  coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus, acesta fiind condus tot de o femeie. Din impact,  cele două autoturisme au fost proiectate în alte două autovehicule, conduse de două persoane în vârstă de 30, respectiv 26 de ani.

Două autoturisme au ieșit în decor și s-au oprit în șanțuri. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Două persoane au suferit răni ușoare și au primit îngrijiri la fața locului, iar ulterior, conducătorul auto de 26 de ani, a fost transportat la spital.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

O șoferiță neatentă a provocat un accident în lanț, în Dâmbovița

Un copil din Dâmbovița a murit după ce s-a răsturnat o căruță peste el

În urmă cu 10 zile, un alt accident violent s-a produs în Dâmbovița. Un băiat de șase ani a avut parte de o moarte fulgerătoare după ce o căruță s-a răsturnat peste el. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic ca să îl țină în viață, iar pentru salvarea micuțului a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Scenele teribile au avut loc în comuna dâmbovițeană Vulcana Pandele. Deocamdată, nu se cunosc circumstanțele în care s-a răsturnat căruța peste copilul care a fost prins sub un morman de fiare și lemne. Un apel disperat la 112 a alertat pompierii și medicii, iar autoritățile au decis să ceară ca un elicopter SMURD să se ridice de la sol și să îl preia pe băiatul care era în stare critică.

Un copil de șase ani, din Dâmbovița, a murit după ce s-a răsturnat o căruță peste el