Accident înfiorător în județul Arad. Un om a murit, iar alte alți trei au fost răniți

Publicat: 12/01/2019 | 12:50

Scene înfiorătoare s-au petrecut pe DN 79 în județul Arad, după ce două mașini s-au ciocnit violent. Un om a murit, iar alți trei, printre care și un copil, au fost răniți, în urma impactului violent. Din cauza incidentului tragic, circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Accident înfiorător în județul Arad. Un om a murit, iar alte alți trei au fost răniți

Accidentul rutier a avut loc azi, cu puțin timp înainte de ora prânzului, pe DN79, în sensul giratoriu din localitatea Sântana spre Curtici, din județul Arad. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, în accident au fost implicate două mașini. Primele cercetări arată că șoferul unei mașini nu a adaptat viteza de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul mașinii care a provocat accidentul a rămas încarcerat, medicii neputând să îi salveze viața. Alte trei persoane, doi bărbați și un copil, au fost rănite.La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe, o autospecială de descarcerare ușoară și 13 subofițeri, potrivit Mediafax. La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 79, în zona procedurii accidentului rutier.

Citește și...