Accident la Marea Moartă: Cel puţin opt persoane au murit carbonizate, inclusiv şase copii

Publicat: 31/10/2018 | 08:37
Accident la Marea Moartă: Cel puţin opt persoane au murit carbonizate, inclusiv şase copii

Cel puţin opt persoane au murit în urma unui grav accident rutier produs marţi pe litoralul Mării Moarte, în partea israeliană, informează site-ul cotidianului Times of Israel. Un microbuz a intrat în coliziune frontală cu un vehicul de teren, pe Drumul 90. În urma impactului, microbuzul a luat foc, iar opt pasageri, inclusiv şase copii, au murit. Alte trei persoane au fost rănite în accident.

Din cauza accidentului, Drumul 90 a fost închis pe ambele sensuri, între localităţile Ein Gedi şi Ein Bokek, pe litoralul israelian al Mării Moarte.

Un medic al Serviciului de urgenţă israelian Magen David Adom s-a declarat şocat de acest „dezastru” rutier. Autorităţile israeliene cercetează circumstanţele producerii accidentului.

Un cunoscut ciclist și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Marea Java

Andrea Manfredi, ciclist italian în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața în tragedia aviatică în care a fost implicat Boeing-ul 737 al companiei indoneziene low-cost Lion Air. Aparatul de zbor s-a prăbușit în mare, cu 189 persoane la bord, la scurt timp după decolarea de la Jakarta.

„Managerii, sportivii, personalul şi sponsorii echipei îşi transmit cu durere condoleanţe familiei şi tuturor celor dragi lui Andrea. Memoria unui tânăr frumos, serios şi îndrăgostit de sportul său va rămâne neschimbată în memoria tuturor celor care au avut norocul să-l cunoască în aceşti ani. Odihneşte-te în pace, Andrea”, scrie echipa Bardiani-CSF în comunicatul său.

Marţi au fost reluate căutările în Marea Java, unde un avion cu 189 de oameni la bord s-a prăbuşit luni, însă autorităţile indoneziene au anunţat că nu se aşteaptă să găsească supravieţuitori.